čtvrtek 19. listopadu 2015

Plotová stříška rovná

Plotové stříšky s hladkým povrchem opatřeným okapovou drážkou. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Některé velikosti pak v provedení plochém- rovném. Skvělým doplňkem k betonovým plotovým tvarovkám a kamenům na zeď jsou zákrytové stříšky Diton. Pomohou vám ochránit daný prostor před nežádoucím .

Beton Brož, Ploty a zdicí prvky, Stříšky hladké a štípané. Betonová plotová stříška imitace dřeva Velikost: 35cm. Sloupová hlavice pro zakrytí čtvercového sloupku o straně 4mm. Plotové hlavice a stříšky celkem v šesti barevných provedeních lze použít jako. Prohlédněte si naši nabídku betonových stříšek , které plotu zaručí dlouhou živostnost a ochranu před.


Prodám ks plotových stříšek KB ps-G tl. Rovný zákrytový prvek pro tvarovky a jiné zdivo šíře max. Povrch plotové stříšky je shora .

Inzerát Betonové plotové stříšky v okrese Kladno, cena 40Kč, od candisna Sbazar. Popis: Nabízím plotové stříšky mnoha rozměrů, zákrytové desky atypické na zakrytí HUP, nebo elekto domků. Typ E - rovná se štípaným lemem (x cm) . Zákrytové stříšky jsou vyráběny jako doplňkový sortiment k FINO ŠTÍPANÝM TVÁRNICÍM a jsou . Univerzální zákrytové desky ( stříšky ) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Horní plocha je ve tvaru stříšky (sedlová), valbová, nebo rovná. Název výrobku, Profilovaná stříška, Profilovaná hlavice. Skladová dostupnost dle pobočky. Vyrábíme betonové stříšky a zákryty na zídky na přání - vyberte si z mnoha vzorů a rozměrů. Dáváme si záležet na kvalitním provedení, aby vám vydržely mnoho . Díky precizní výrobě plotová stříška z betonu dosahuje dokonalých detailů imitace dřeva a vysoké kvality.


PLOTOVÉ HLAVICE A STŘÍŠKY. Montáž betonových stříšek zvládneme samozřejmě svépomocí. Při zdění slopků není třeba rovnou osazovat držáky pro plotové výplně stačí následně vyvrtat otvory do hotového . Stříška plotová ZSS 7-štípaná přírodní.

Bazénový lem Ltyp: vzhledem k rovnému profilu vyhovuje tento lem i požadavkům. Vymývané plotové prvky: zdící plotové tvárnice, sloupkové tvárnice, stříšky. Plotová krycí deska Sloupková krycí deska. Poptávám materiál: Popis: plotová tvarovka štípaná Specifikace: - barva.


Plotové dílce, drátěné pletivo, GALAXIE, plotový systém. Prvky plotových stříšek hladkých, vymývaných a štípaných splňují podmínky vyhlášky. Rovná průběžná,ukončovací (vymývaná).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky