středa 18. listopadu 2015

Bowling špindlerův mlýn

Nebo vám snad nepřeje počasí? Vyražte si s rodinou nebo s přáteli zahrát bowling. Ve Špindlerově Mlýně je možností dost! Hotel Astra Vodárenská 10. Bowling , squash, masáže, billiar sauna, Tipsport bar, Casino.


V Bowling baru si můžete zahrát bowling jen tak pro radost, nebo se zúčastnit.

Dolská Špindlerův Mlýn - bowling. Ubytování Špindlerův Mlýn. Navštivte virtuální prohlídku našeho bowlingu. Restaurace s bowlingem Špindlerův Mlýn. Bowling se dvěmi drahami a automatickým stavěčem kuželek.


Pro milovníky střelby je určen střelecký trenažér, který umožňuje střelbu z pušky nebo pistole. Nový AQUPARK ve Špindlerově Mlýně (cca 9m). Dále se blízkosti nachází: bowling , letní bobová dráha, tenis kurty, horolezecká stěna, půjčovna kol . Když nepřeje počasí, nebo jste unaveni ze sportování, můžete si s rodinou či přáteli zahrát bowling , nebo klasické kuželky.

Ty mají na rozdíl od bowlingu menší . V pěší vzdálenosti min se nachází lyžařské středisko Sv. First mountain trail for wheelchair users was opened at Špindlerově Mlýně as the. Best Bowling in Špindlerův Mlýn , Czech Republic - Stacja Sportów Zimowych i Paralotniarstwa Kowary, Miejska Kolej Linowa Karpacz, Przedsiębiorstwo . Zajišťujeme firemní akce a konference.


Bazén s whirlpoolem, sauna, tenisové . Naším domovským městem je Špindlerův Mlýn , překrásné horské město. Krkonoše - Špindlerův Mlýn. Po náročném dni ve Špindlerově Mlýně jsou hostům k dispozici také thajské masáže. Zábava v clubu Cubar, bowling nebo třeba biliár Wellness hotel Windsor . Maly Sisak Penzion - Spindleruv Mlyn - Okoli Sp. Rovněž je možno využívat lyžařské areály v centru Špindlerova Mlýna.


Jedno z našich nej ubytování v destinaci Špindlerův Mlýn. Do vybavení hotelu Astra patří také sauna, solárium, masáže, bowling a . Bedřichov, Medvědín, squash, bowling , golfové. Prohlédněte se fotky ze Špindlerova Mlýna , kde jsme zajistili živou hudbu na firemní večírek. Mlýn je ideálním východištěm celé řady turistických a. Komfortní apartmány, bowling , káva s koláčem a sleva na další pobyt.


This comfortable hotel in Spindleruv Mlyn offers complimentary Wi-Fi, as well as a sauna and an indoor pool.

It also provides a Jacuzzi, a bowling alley and . Penzion Malý Šišák nabízí pestré možnosti sportovního a relaxačního vyžití – bowling , kulečník, stolní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky