úterý 10. listopadu 2015

Travin hnojivo

TRAVIN je unikátní přípravek, který má své místo v péči o trávník od samého jara až do podzimu. Hnojí, hubí plevele a provzdušňuje - je to 3vunikát pro . TRAVIN - trávníkové hnojivo s účinkem na plevele. V katalogu nemáme podrobnější informace o TRAVIN TRÁVNÍKOVÉ HNOJIVO S ÚČINKEM PROTI PLEVELŮM 3v- kg.


Níže naleznete zboží v internetových . Obsahuje herbicidní látky proti plevelům, které se společně s živinami uvolňují postupně.

TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Přípravek se jednoduše aplikuje přímo do trávníku, kde. Překonali jsme problémy po letošní složité zimě a trávník se dostává opět do kondice.


Začíná více přirůstat a začínáme ho. Hnojivá obvykle nerozlišujú medzi pestovanou rastlinou a burinou a na našu škodu podporujú rast oboch. To však neplatí pre TRAVIN. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Travin Vám pomůže s Vaším trávníkem.

Takový trávník je okrasou celé zahrady a doladí okolí vašeho domu k dokonalosti. Jediné hnojivo pro okrasné trávníky na českém trhu. Navíc obsahuje dva účinné herbicidy pro udržení trávníků v bezplevelném stavu. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Hnojí trávnik a zároveň potláča rast burín v trávniku. Neúčinkuje proti pýru a 1-klíčnym burinám.


Trávníkové hnojivo s herbicidy TRAVIN 8kg. Hnojivo pro krásně zelený hustý trávník bez plevele. Teď chceme nějakým způsobem zničit plevel, který se v trávě objevil. Začala jsem s vypichováním, ale máme velký pozemek. Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a. Je určeno pro výživu a udržování okrasných trávníků v bez . Agro KT je trávníkové hnojivo pro vaši dokonalou zahradu!


Již dlouhou dobu se řadí mezí nejlepší a nejpoužívanější hnojiva na okrasné trávníky na našem trhu. Klasická péče o trávník v sobě zahrnuje zejména hnojení a ochranu proti plevelům. Na jaře začíná trávník více přirůstat a také se . Toto moderní hnojivo z řady .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky