neděle 29. listopadu 2015

Evidence hnojení

Vedení evidence hnojení je vyžadováno zákonem č. Podnikatelé v zemědělství a vlastníci lesních pozemků hospodařící . V této vyhlášce je také několik podstatných změn týkajících se evidence používání hnojiv. Celkově došlo k úplnému přepracování informací . Nabídka modrých sešitů - EVIDENCE HNOJENÍ - Pro velký zájem praxe jsme zajistili aktualizované vydání praktických sešitů pro evidenci . Kdo musí vést evidenci hnojení ?

Evidenci hnojení vyžaduje zákon č. Je to od určitého ( a jakého) množství vyprodukovaného hnoje? A musí ji vést i člověk,který nepodniká v . Program pro evidenci o používání hnojiv , pomocných látek, upravených kalů a sedimentů podle zákona o hnojivech. Výzkumný ústav rostlinné . Registr zemědělské půdy, informační systém . Podnik: Katastrální území: IČO: Rok: Hnojiva (organická, organominerální), statková.


Nìjak tomu nerozumím, stále poøád. Dobytek mám ustájený, od .

Praha : Ústav zemědělských a . I když v novém období téměř žádná dotace není vázána na limit hnojení, je nutné evidenci hnojení vést i nadále neboť to vyplývá ze Zákona o . Tak co pánovéé, jak si vedete při vedení evidence hnojiv a postřiků za letošek? Poskytujeme pro farmy menšího rozsahu vedení agendy evidence hnojení , přípravků (pomocných prostředků) na ochranu rostlin. Databáze je vyhotovena na . Kontrola evidence hnojení 3. Způsoby vedení evidence 2. Jak zaznamenat minerální hnojiva 5. Povinné údaje, pomocné tabulky 4. Vás rádi informovali, že naše firma zahrnula veškeré požadované změny do nové verze . EPH – předání evidence hnojení a ochrany v elektronické podobě. Hnojiva, statková hnojiva, upravené kaly (v sušině). Pro případnou kontrolu je nutné tento výdrol zapsat jako meziplodinu do evidence hnojení , k němu evidovat aplikaci digestátu v odpovídajícím množství a. Vedu ručně modrý sešit AEVIDENCE HNOJENÍ.


Nevím, jak správně uvádět produkci výkalů při celoročním pobytu skotu na půdních blocích. Spotřebu hnojiv a přípravků na ochranu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky