pátek 20. listopadu 2015

Kešu natural 1kg

ASO Zdravý život Pasta z vlasškých ořechů a kešu 1kg. Tyto kešu jsou v balení 1kg o velikosti W320. Osobní odber Brno a Praha. Oříšky kešu obsahují tuku, obsahují vitamíny sk.


B a velké množství kyseliny listové.

Mají spolu se slunečnicovým semínkem . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Extra velké kešu natural za bezkonkurenční cenu, vakuově baleno. Věděli jste, jaká je stupnice velikosti kešu? Kešu natural 1kg velikosti W320.


Nebojte, kešu zasíláme ve speciálním znovu uzavíratelném balení,. Momentálně máme k dispozici tmavší ořechy kešu natural.

Popis: - různé ořechy, např. Obsahují nejvíce hořčíku ze všech ořechů. TOTO ZBOŽÍ NEMUSÍ BÝT MOMENTÁLNĚ NA SKLADĚ , PROTO JEHO DODÁNÍ MŮŽE TRVAT NĚKOLIK . Minimální množství pro objednání je 1. Dotazy k nabídce Balíčky lahodných RAW kešu ořechů - pro zdraví i na mlsání.


Ořechy kešu natural jsou čisté, nepražené a nesolené kešu ořechy, které jsou nejen . Prodáme kešu ořechy za velkoobchodní ceny v kartonovém, kilovém a půl kilovém balení. Výhodné 1kg balení kvalitních kešu ořechů natural pro rodinu. Pravidelná konzumace kešu oříšků prospívá zdraví. Kvalitné kešu oriešky v naturálnej podobe, 1kg. Zloženie: lúpané oriešky kešu pôvodom z Vietnamu.


Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota . Vynikají vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, minerálních látek, vitamínů a také. Tento strom rastie v južnej a strednej Amerike a cenné je aj jeho drevo. Suché plody v eshopu velkoobchod Čas - KESU NATURAL 1kg.


Výrobca: baliareň Helpful. Původem je z Jižní Ameriky, postupně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky