čtvrtek 26. listopadu 2015

Pěstování avokáda

Pěstování avokáda z pecky je skvělá zábava. Krásná rostlina vám bude dělat radost a jednou možná sama vytvoří plod. Je to skvělá příležitost, jak sledovat veškeré vývojové fáze rostliny.


Možná jste ochutnali její plod – avokádo. Plody v našich podmínkách asi těžko vypěstujete, neboť v zemích, kde se avokáda pěstují , poskytují úrodu až ve věku čtyř až šesti let a plody dozrávají teprve .

Zkuste si vypěstovat avokádo z pecky, není to složité a vypadá to dobře. Avokádo se dá pěstovat v hlíně i hydroponicky. Budou nám při tom asistovat a navíc sledovat všechny vývojové fáze rostliny. Každý nový zelený přírůstek udělá vždy radost.


Až budete příště krájet avokádo třeba do salátu, zkuste z něho zachránit . Portál o bydlení přináší návod jak vypěstovat avokádo z pecky. Způsobů, jak pěstovat doma avokádo je několik, liší se médiem, v němž se rostlinka vyvíjí: .

Jak si vypěstovat avokádo. Není jediný důvo proč se jej nepokusit vypěstovat doma. Podívejme se tedy podrobněji na to, jakým způsobem lze pěstovat avokádo v domácích podmínkách. Hruškovec přelahodný, jak zní jméno . Navod na to, jak si vypestovat rostlinu avokada z pecky.


Ukazka mych zimnich pestitelskych uspechu. Dobrý den, už asi třetí měsíc mám doma vypěstované avokádo z pecky. To bychom museli pěstovat naroubovanou . Příště až budete jíst avokádo nebo ho používat do nějakého receptu, nechte si pecku. Pro domácí pěstování avokáda není důležitý druh ani velikost, ale stupeň zralosti. Zejména v létě dozrává velmi rychle, proto doporučujeme . Dobrý den - zasadila jsem pecku avokáda , podle rady polovina pecky nad.


Všem přeji vydařené pěstování a to nejen avokáda , ale všeho, co lze vypěstovat. Tento tropický strom rastie od Mexika po Brazíliu a pestuje sa v celom. Plody exotického tropického avokáda sú známe aj z našich obchodných sietí.


Vyjměte opatrně semeno (pecku) z avokáda tak, abyste nenarušili hnědou slupku.

Současný trend by ale mohl situaci změnit. Avokáda pěstované přirozeným způsobem se liší. Existují rostliny, které jsou nejen zdravé, ale také prospívají, i když je pěstujeme uvnitř. Například vynikající avokádo nebo jarní cibulka či zázvor . Před očima vám bude probíhat ve velkém měřítku celý proces klíčení i další fáze, na jejichž konci .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky