pondělí 23. listopadu 2015

Pojezdove brany

Pojezdové brány jsou praktickým doplňkem každého domu. Jejich výroba je vždy individuální na zakázku. Nabízíme kvalitní řešení s dlouhodobou životností i . Samonosné, kolejnicové i křídlové brány jednokřídlé i dvoukřídlé pro vás montujeme více než let. Na všechny naše brány zajišťujeme .

Kladky a pojezdova kola pro pojezdove brany na kolejnici omega profil a angula profil. Hliníkové pojezdové brány po kolejnici jsou alternativou k samonosným hliníkovým branám v situaci, kde nemáme po straně průjezdu tolik místa, aby se dala . V této sekci naleznete rámy pro posuvné brány samonosné, které obsahují pouze samotný svařený rám brány a opěrný sloup se spodní přírubou. Samotnou pojezdovou bránu vám svaříme v rozměrech podle vámi předložené výrobní dokumentace, případně vám dodáme potřebný materiál.


VŠE PRO STAVBU POJEZDOVÉ BRÁNY. Průběžně rozšiřujeme sortiment. Postavte si bránu s pohonem a kovanými prvky. Bránu přesně zaměříme a vytvoříme vizuální pohled.

Brány jsou bezpečné, s tichým provozem zárukou . V této kategorii naleznete veškeré komponenty k výrobě pojezdové posuvné brány jako jsou dráhy, kladky, vedení a další. Pokud si nebudete jisti správností . Sada pro posuvnou pojezdovou bránu do šíře 5m - dráha V – Skladem. Kompletní sada pro výrobu posuvné pojezdové brány do šíře 5m. Sestava konstrukčních prvků pojezdové posuvné brány do 4kg je sada pro výrobu pojezdové brány. Obsahuje všechno potřebné pro zprovoznění kvalitní . Vrata a brány , posuvné, křídlové, kované ploty, prodej a montáž - pohony pro vrata a brány samonosné po kolejnici.


Samonosná pojezdová brána určená pro následnou montáž výplně - tato není součástí dodávky. Parametr průjezd: první údaj označuje šířku průjezdu, druhý . Nákup pojezdové brány nikdy nebyl snadnější! Vyberte si rozměr, výšku, povrchovou úpravu a sadu součástí a brána bude během pár dnů na cestě k vám. Užívá se všude tam kde není boční prostor pro zajíždění brány pojezdové. Posuvné brány vyrábíme jako samonosné, to znamená, že brána je letmo zavěšená.


RC SADA ROAD - sada pro pojezdové brány oblý profil pro přišroubování. Kovářství Diviš - Zajistíme kompletní realizaci kovových bran všech typů: brány křídlové, samonosné či pojezdové brány.

Popis produktu - Vedení pojezdové brány FRS Cais. VEDENÍ BRÁNY HORNÍ S JEDNODUCHOU REGULACÍ, ČTYŘKLADKOVÉ . Jedním z typů posuvných bran jsou brány pojezdové. ROX Kit60fotočlánky BF,výstražný maják LUCY, klíčový . Kování pro pojezdové brány.


Vjezdové brány Zlín dodáváme a montujeme včetně pohonů, dálkových ovladačů, s kvalitou od firmy Hörmann, naleznete také v našem . Brány se posouvají po pevně zabudované kolejnici v betonovém loži. Vyžadují údržbu, hlavně v zimních měsících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky