čtvrtek 19. listopadu 2015

Máme doma blechy

A dají se vůbec používat, když je doma miminko? Objevila jsem u nás doma blechy. Vůbec nechápu, kde se tu vzaly. Pravděpodobně je k vám přinesla kočka nebo pes.


Je to velmi nepříjemné, ale přesto nezoufejte.

Bleší invaze v domácnosti a jak s blechami bojovat - Prosím snažně poraďte, jak se zbavit blech , které nám do bytu přinesla kočka. Původně jsme ji měli jen v . Zjistit, že doma máte blechy , není žádná výhra. Blechy psí na člověka jdou a umí pořádně pokousat. Svého mazlíčka jich rychle zbavte pomocí šamponu nebo léčebných pipet proti parazitům.


Zamořená nejsou jen zvířata, z nich se totiž blechy stěhují do domácností. Našli jsme pro vás profesionální rady i babské .

Máme doma psa, kočku a králíka, může to dostat i králík? Určitě má naše kočka blechy i pes je měl, ale postřikali jsme je. Jenomže teď jsem od blech. Tak my mame asi to stesti, ze se nam diky ampuli blechy i klistata vyhybaji - pejsek uz.


My už doma blechu neviděli tak dobrej tejden, tak snad se povedlo, ale . Můžete být posedlí čistotou a denně uklízet, přesto se vám doma může usadit nezvaný návštěvník – blecha. Jak poznáte, že ji doma máte a jak . ANO, pečlivě se informuji v příbalové informaci o vhodnosti užití přípravku proti blechám. Některé účinné látky mohou být pro kočky . Moc prosím, poraďte, jak se blech zbavit. Mnohokrát Vám děkuji, Petra . Pokud ano, máte nejspíš blechy v bytě. Nemusíte se bát, pokud máte doma miminko či zmíněné domácí zvíře,.


To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou,“ mudroval sice děda Komárek. Takže pokud máme doma nějakého toho chlupatého mazlíčka, měli .

Bydlím tu ještě s mojí babičkou, ale jsem od blech pokousanej jen já. Už jen ten fakt že máme doma blechy ve mě vyvolává představy na zblití . Nikde doma jsem žádnou blechu jinak neobjevila. Dobrý večer, manžel před chvílí chytil doma na gauči dvě asi blechy.


Máme psa venku a doma teda blechy nemáme :-D.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky