čtvrtek 19. listopadu 2015

Rezidence mandragora

Nabízí designové interiéry, výhled na město, Wi-Fi zdarma a masážní služby. Rezidence Mandragora se nachází v centru Pardubic. Restaurace Sklep rezidence Mandragora v Pardubicích už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Kuchyň s příslušenstvím, jídelna, obývací pokoj, ložnice, koupelny (sprcha, vana). Ve všech pokojích jsou použity designové prvky .

Apartmány mají plnohodnotnou kuchyň vč. Na návrh a zpracování koupelen byl dán velký důraz, každá koupelna je v jiném stylu, . Contact person: Karel Jedlička. Luxusní designové ubytování v centru města Pardubic.


Značkové vybavení, stylový interiér, domácí snídaňové menu na míru, individuální přístup k hostům, . Porovnejte všechny přední cestovní portály najednou. Více zjistíte na portále . Nabízíme luxusní ubytování v plném soukromí.

Designové apartmány v různých odstínech stylu a vkusu. Zajišťujeme luxusní ubytování v plném soukromí. Různé interiérové styly, kde si. Vždy aktuální ceny a obsazenost, garance nejlepší ceny.


View photos and read 1reviews. Všechny pokoje, studia a . Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace. Dále pronajímáme jak krátkodobě tak i. Vyzkoušejte náš plánovač tras. Kontaktní informace,články, zkušenosti, otevírací doba, mapa, fotogalerie, popis činností. Free WiFi access is available on site, as well as massage.


Save on your reservation by booking . Discover Photos, Guest Reviews, . TripAdvisor για την τοποθεσία . Pokoje mají TV s plochou obrazovkou, . Hosté mohou využívat kyvadlová doprava, prádelna a žehlící služba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky