pondělí 9. listopadu 2015

Odpuzovač psů a koček ultrazvukový

Pes repelent je šikovný, malý přístroj, který vysílá intenzivní ultrazvukový signál. Odpuzovač vysílá vysokofrekvenční. Conrad ultrazvukový odpuzovač psů a koček s PIR senzorem.


Venkovní ultrazvukový odpuzovač kun, psů, koček a ptáků. Kvalitní ultrazvukový odpuzovač -plašič koček a psů. Automatická změna kmitočtu i výkonu.

Nezapomeňte prosím objednat napájecí zdroj! Jakmile čidlo PIR tohoto odpuzovače zaregistruje pohyb psů nebo koček v hlídaném prostoru, vyšle cca. Zvířatům je tento ultrazvukový signál . Plašiče a odpuzovače koček, plašiče a odpuzovače psů, plašič a odpuzovač myší a kun, sprej na kuny. Ultrazvukový odpuzovač psů a koček , s PIR senzorem. Na této stránce najdete největší výběr odpuzovačů koček a psů v ČR za.


Nove vyvinutý ultrazvukový plašic psu a kocek s PIR detektorem pohybu a ultrazvukovou frekvenci je ekologický prístroj, který zažene kocky , psi, králíky, veverky . To je nutné aby byl přístroj opravdu . Elektronický odpuzovač psů a koček.

Jak se zbavit toulavých koček a psů s pomocí výkonného ultrazvukového plašiče na kočky a psy. X4-LIFE - Made in Germany. Tento ruční odpuzovač pracuje s ultrazvukovým. Solární ultrazvukový plašič psů, koček a divoké zvěře.


Trápí Vás cizí psi, kočky , ptáci, lišky, zajíci nebo myši na pozemku? Kombinovaný odhaněč s detekcí pohybu, slyšitelnou nebo ultrazvukovou sirénou a L. Přístroj je určen k odpuzování toulavých psů a koček z prostor chráněných přístrojem. Využívá vysoké citlivosti sluchu psů a koček a vysílá pro ně velmi nepříjemné . Laboratorní analýzy ukázaly, že ultrazvukové vlny ovlivňují sluchový a nervový systém nejčastějších škůdců, což jim způsobuje nepohodlí.


Problém jsou všeobecně domestikovaná zvířata, kočky , psi. U nás nepomáhá kočičí ani psí komando, ani nevím, jestli jsou to kuny, může to. SWISSINNO univerzální ultrazvukový odpuzovač zvířat může být použit udržet. Detekuje a odhání kočky , psy , veverky, lišky, divoká prasata, srny a ostatní . Velice efektivní odpuzovač psů a koček se senzorem pohybu. Jestliže plašič detekuje pohyb ve sledovaném území, začne vysílat ultrazvukové vlny velice . Dodáváme ultrazvukové odpuzovače myší, kun, koček , psů , krtků, ptáků.


Plašiče a ultrazvukové odpuzovače hlodavců a kun značek DERAMAX, FORMAT, . D prostorový ultrazvukový odpuzovač. Nejlepší řešení na kunu ve střeše.

Kapesní odpuzovač nevítaných psů a koček. V případě, že Vás pes obtěžuje, aktivací ultrazvukového tónu, který je psům nepříjemný, nevítaného psa odeženete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky