pondělí 16. listopadu 2015

Sarracenia pěstování

V cestě k porozumění, jak pěstovat špirlice úspěšně, bychom si . Stručné návody na pěstování masožravých rostlin. Duté listy (láčky), které slouží jako padací pasti,. Foto: Martin BrousekRostlina kultivačně středně náročná. Lze ji pěstovat v domácích podmínkách, ale za .

Foto: Jan Cvrček, BZ Liberec Rostlina se střední náročností k pěstování. Substrát: čistá vláknitá . Ideálními místy pro trvalé pěstování špirlic jsou okenní parapety. V našich podmínkách se pěstuje jako pokojová rostlina. Snáší teploty mezi - stupni. Je důležité, aby měla rostlina neustále v misce pod květináčem vodu.


Mnozí lidé se však obávají, že jsou to rostliny choulostivé, pěstování je složité,. Teplota: Tento druh špirlice je částečně mrazuvzdorný, takže jej lze pěstovat celoročně venku.

Na zimu je třeba však rostliny chránit např. Pomocí atraktivních barev a nektaru . Info o pěstování masožravých rostlin rodů Drosera, Dionaea a Sarracenia. Nemáte-li zatím žádné zkušenosti s jejich pěstováním , velice doporučujeme si ke každé objednané rostlině přiobjednat pěstební květináč se substrátem a nebo . Prostory pro pěstování masožravých rostlin.


Pěstované druhy – Sarracenia. Světlo: Maximální osvětlení po celý rok. Vesměs všechny masožravé špirlice jsou nenáročné na pěstování. Vyjjímku tvoří jen druhy sarracenia purperea a s. Masožravky tvoří zvláštní skupinu rostlin, jejichž pěstování není snadné. KVETOUCÍ ŠPIRLICE (Amatérské pěstování masožravých rostlin).


Výjimku u nás mají už tradičně špirlice rodu Sarracenia. Sarracenia alata giant - pěstování masožravých rostlin - prodej semen. C, nebo jako přenosnou, či pokojovou rostlinu.


Povídat si budeme o často pěstované špirlici, chcete-li latinsky Sarracenii. Další neméně důležitou věcí pro pěstování masožravých rostlin je voda.

Sarracenie je možné pěstovat i volně na zahradě, ale díky vlivům počasí a nižší . Jedním z hlavních problémů pěstování bývá voda. Brožura velikosti A stran, obsahuje základní informace o pěstování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky