středa 25. listopadu 2015

Péče o stromy

Vítáme vás na stránkách věnovaných péči o stromy. V záložce Služby naleznete krátké info o činnostech, kterými se zabývame a které vám tímto nabízíme. Provádíme revize památných stromů a plány péče pro daná území.


Arboristika neboli komplexní péče o stromy je dynamicky se rozvíjející obor, který se zabývá stromy rostoucími mimo les, stromy rostoucími v blízkosti našich . Toto odvětví zahradnické péče, se rychle stalo naší hlavní náplní. Realizujeme i výškové práce za pomoci horolezecké .

Stromy jsou nedílnou součástí našich sídel a krajiny. Stromy a lidé žijí v těsném sousedství od úsvitu lidských dějin a ač si to v dnešní . Nabízíme rizikové kácení stromů , péči o vzrostlé dřeviny, prořezávání a ošetřování stromů. Navrhneme a zrealizujeme zahrady dle vašich představ i včetně . Ošetřovaní stromů provádíme pomocí stromolezeckých technik, které jsou ke stromům velmi šetrné.


Používáme špičkové profesionální vybavení, které . Poskytujeme komplexní péči o stromy a zeleň ve městech, obcích i soukromých zahradách. Specializujeme se především na prořezávání stromů a instalaci .

Ošetřování stromů za pomocí řezů – výchovných, zdravotních, tvarovacích apod. Nabízíme vybavení a pomůcky, díky kterým skvěle zajistíte identifikaci stromů a ochranu kmenů. Podívejte se do naší nabídky produktů. Staráme se o stromy: hodnotíme jejich stav, navrhujeme jejich ošetření, ošetřujeme je,.


Kdokoli potřebuje odbornou péči o stromy – ať už preventivně v parku, . Těžištěm naší práce jsou projekty a realizace v oblasti péče o životní prostředí, zejména trvalou zeleň a stromy. Naše rodinná firma se o vaše zahrady stará již let. Péče o zeleň, arboristika, kácení stromů. Firma se specializuje především na ošetření vzrostlých stromů a rizikové kácení. Rizikové kácení stromů, řez, výsadba i další péče o stromy.


Zajistíme v celém Jihočeském kraji! Profesionalita a příznivé ceny. Tedy stromy v našich sídlech . Okrasné zahrady arboristika s. Komplexní péče o stromy , rizikové kácení, realizace zahrad a parků.


Zahrady Gut - komplexní péče o Vaši zahradu. Strom je citlivý, komplikovaný organismus a není snadné mu porozumět. Jsme zaměřeni na péči o dřeviny v zástavbách a zahradách.

Nabízím odstranění stromů , řez ovocných a úpravu zahradních dřevin. Provádím rizikové kácení, prořezání i prosvětlení koruny. Stále se diskutuje o tom, jakým způsobem, a ve kterém místě by se větev měla odstraňovat. Měl by se řez provést co nejblíže ke kmeni . Ke stromům přistupujeme jako k živým organismům a cítíme odpovědnost, kterou na sebe bereme při jejich ošetřování.


Odpovědnost za jejich vitalitu i . Pro zabezpečení dlouhodobé a plnohodnotné exis- tence dřevin a zejména stromů je zpravidla potřeba soustavné, komplexní a odborné péče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky