úterý 10. listopadu 2015

Plastový sud 220l

Plastový sud 220l se šroubovacím víkem. Sud lze použít na vodu, kvas apod. Hledáte 220l plastovy sud ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Popis: Nabízím plastové sudy.

Sud barel na vodu s vikem plastovy 160l. Stohovatelný plastový sud o objemu 2litrů. Sud byl jednou požitý v potravinářském průmyslu. Součástí je i nacvakávací víko.


Sud je po vypláchnutí vhodný i na pitnou vodu. Sud vhodný na všechny zahrady a dvory. Sudy mají UN homologaci – UN . Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům.

Certifikát UN dle předpisů ADR. Materiál - PE Hmotnost - kg. Antistatický plastový sud 2l. Velmi odolný plastový sud , odříznutý, velký vstupní otvor. Po čokoládovém krému, nevyplachovaný s UN certifikací.


Kup teď 3Kč s dopravou 3Kč. Levné plastové sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). VÝŠKA (mm) - 581x9MATERIÁL - PE HMOTNOSŤ (kg) - č. Záloha při půjčení stroje dle dohody. Z důvodu ověření dostupnosti strojů na půjčovně, je možné . Vyrobený z HDPE, ktorý dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom. Zahradní sud na vodu, vhodný i na potraviny (např. kvas).


Určen pro skladování a přepravu vysoce hořlavých kapalin. Víko na plastový sud 2litrů, vyrobený z polyethylenu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Odolné (kyseliny, louhy - použití nutno konzultovat s dodavatelem).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky