čtvrtek 12. listopadu 2015

Nákup zeminy

Směs kvalitních ornic, substrátů a lehčích písčitých půd určených pro zakládání trávníků, záhonů a zahrad. Zemina je sypká a snadno se . Akce na dopravu zahradní zeminy. Z tohoto důvodu se nemění hmotnost zeminy , potažmo její cena.


Univerzální zahradní zemina l: doručení domů nebo na prodejnu.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vysoce kvalitní zahradní tříděná zemina frakce 0-20mm. Používá se pro terénní úpravy při přípravě zahrad a záhonů ve vrstvě do cm. Kvalitní zemina , výživové substráty, špičková rašelina a výživná hnojiva pro květiny i zeleninu. Hlína, zemina bez kamení - zdarma.


Ceník zeminy - Zahradní zemina - Tříděná zemina - Hlína - Ornice - Substráty - NAD Končice s. MČ Praha nabízí prodej zeminy , prodej kameniva, prodej hlíny, prodej štěrku a mulčovací kůru. Ukládka a recyklace stavebních odpadů.

Společnost KOBRA Údlice Chomutov. Nabízíme prodej Zahradní zemina , Tříděná zemina , Ornice, Substráty, NAD Končice s. PRO VAŠI ZAHRADU jsme výrobcem tříděné zahradní zeminy. Vaši zahradu či pozemek hyzdí hromada přebytečné zeminy a Vy byste se jí rádi zbavili? Potřebujete zeminu na srovnání či vyvýšení terénu Vašeho pozemku? Otužilé výpěstky letniček či sadba zeleniny nejsou až tak citlivé a tak “ repesovaná” zemina nevadí.


Hrubý substrát však v sobě skrývá mnohá tajemství. V naší provozovně v Lipovci máme k prodeji kvalitní ornici pro široké uplatnění v oblasti pěstební (zahrady, skleníky, plantáže…) či v oblasti . AKCE: Hledáte dodavatele zeminy v lokalitě Brno venkov? S hledáním můžete přestat! Nabízíme zdarma kvalitní zeminu k úpravám pozemků i pro stavební . Kč bez dopravy, což je strašné. Dále nabízíme ukládku zeminy a stavebních.


Firma nabízí k prodeji již upravený stavební odpa a to jak vytříděný čistě betonový recyklát, který je možno zpracovat na . Cena nabízené zahradní zeminy je 2Kč za jednu tunu. Deponie - písek, štěrk, kačírek, recyklát, zemina , kůra, kamenivo. Prodej recyklátu a zeminy.

Výhoda recyklátu je jeho nízká cena a široká možnost využití. Naše společnost vznikla v roce. Možnost dopravy - Avií, Tatrou, Návěsem.


Po předchozí domluvě lze do zeminy přidat písek nebo substrát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky