čtvrtek 26. listopadu 2015

Padací nůžky

Ruční padací nůžky typové řady NPM. Tyto stroje se vyznačují velmi . Nízkoprofilové elektromechanické tabulové nůžky na plech ( nůžky padací ) pro stříhání kovových tabulí. Jsou vhodné pro stříhání lehkých kovů a plastů.


Tabulové nůžky v kvalitním . Elektrické precizní tabulové nůžky Bernardo PTS 6E Stolní padací nůžky s elektrickým pohonem stříhající plechy do tloušťky mm a šířky až 6mm.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Oficiální web firmy Fa: STACH - stavba strojů na mechanický pohon. Pákové nůžky na plech ke stříhání plechu a plechových profilů. V naší nabídce naleznete i. Pro naší výrobu jsme letos v létě pořídili nové padací nůžky od společnosti Formetal. Hladké plechy do 8mm a rýhované a slzové do 6mm. Použití na velké rozměry plechů.


Nastříhané díly velmi přesné. Potřebujete rychle a bezpečně řezat plechy z různých materiálů?

Nabízíme vám kvalitní pákové i elektrické nůžky na plech pro podélné, příčné i kruhové řezání. Popis: Prodám padací nůžky elekrické, délka nožů . Bazar online, inzerce zdarma. Tvářecí stroje, ohýbačky, zakružovačky, nůžky, ohraňovací lisy, děrovadla, ruční. Nůžky a zakruhovačky na plech, pily. Prodej a servis plechotvářecích strojů.


Dodáváme elektromechanické padací a hydraulické tabulové nůžky , hydraulické ohraňovací, děrovací a excentrické lisy. Dílna a padací nůžky , klempířské výrobky, plechy, hromosvody, hromosvodářský materiál, plombovací servis, tesařské potřeby, vodoinstalace, odpady, levné . Zí PoZice leh na zádech s pokrčenými dolními končetinami. Díky technologiím jako vysokotlaký vodní paprsek pro dělení materiálů až do síly 180mm, digitální ohraňovací lis rozpětí na šířku 3m, digitální padací nůžky. V nabídce společnosti MOSTR jsou mezi ručními nůžkami nůžky pákové, tabulové, padací , pravoúhlé, profilové, kotoučové či nůžky na . Stránky slouží k prezentaci služby broušení a ostření všech nástrojů k obrábění a dělení všech materiálů, kovy - kovovýroba, dřevo - truhláři, plasty - výroba . Výrobky: oplechování střech a staveb, parapety ,atiky, okapnice, krycí plechy, kotevní prvky a nosná lehká konstrukce pro provětrané fasády atd. Setva Kolín, servis tvářecích strojů - opravujeme tvářecí stroje, tabulové nůžky , ohraňovací lisy, zakružovačky plechů a profilů, ohýbačky plechů a trubek.


Strojní Pásová pila bomar 270.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky