pondělí 30. března 2015

Automatická vrata

Garážová vrata , automatické dveře, průmyslová vrata a brány od předního českého výrobce TRIDO. Profi poradenství a servis. ODBĚR AUTOMATICKÝCH BRAN Brány vyrábíme na zakázku a zároveň je i montujeme. Automatické otevírání vrat a bran pro vaše pohodlí a bezpečnost.


Standardně dodáváme rám brány včetně ovládání, na žádost . Pokud zrovna přemýšlíte o pořízení nových vrat, uvažujte o těch na dálkové ovládání.

Konkurenční boj výrobců vrat stlačil ceny na minimum a technický pokrok vypiplal tato garážová vrata k dokonalosti. Mají nejlepší izolační vlastnosti, jsou . AZ Pohony – pohony vrat a bran, závory, samonosné posuvné brány. Montáž a servis automatických garážových vrat sekčních, bočních a. Výroba, montáž a servis jednokřídlových a dvoukřídlových otočných automatických bran a. Naše garážová vrata se vyznačují designem a komfortem, a proto se zásadně dodávají jako automatická vrata s dálkovým ovládáním.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny AGV - IDEAL automatická garážová vrata a brány, Svitavy, Předměstí. Dodáváme průmyslová a garážová vrata sekční (lamelová) a rolovací. Vyrábíme garážová vrata , vjezdové brány na míru, ploty, závory a zábrany.

Veškerý náš sortiment také montujeme a servisujeme. Profesionálně splňujeme Vaše . Altoma, léty prověřený specialista na garážová vrata Hormann. Až po automatické brány na dálkové ovládáni do průmyslového areálu.


Všechna vrata i branky jsou bezpečně uzamykatelné. Spolehněte se na předního . Hörmann jsou vybavena automatickým uzamknutím vrat. Jsou-li garážová vrata zavřena, zapadne zajištění proti zvednutí automaticky. Bezpečnost vrat závisí na kvalitním bezporuchovém pohonu. Když se automatická garážová vrata zavřou, zajištění proti zvednutí zaskočí do . Nachystány jsou nabídky pro novostavby i modernizace za výhodnou cenu: automatická sekční vrata s lamelou o tloušťce mm, pohony brán i domovní dveře . Na vratové křídlo máte automaticky 10letou a na motor 5letou záruku.


Vyrábíme, prodáváme brány, garážová, sekční, roletová vrata. Jediné stisknutí ovladače a vjíždíte do garáže, čímž jste . Montujeme pohony pro vrata a brány, závory, parkovací systémy. Elegantní automatická sekční vrata se otvírají svisle nahoru. Tak získáte více místa v garáži i před garáží a máte celý průjezd volný.


Miroslav Šusták – Chrudim dodává garážová vrata a automatická sekční garážová vrata. Sekční vrata padnou vždycky .

Budete z nich mít dlouho radost. Získáte tak více místa v garáži a před garáží , máte celý .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky