pátek 20. března 2015

Zahradní domky altány pergoly

ZAHRADNÍ DOMKY VÝROBA A PRODEJ. Domky můžou sloužit jako . Zaměřujeme se na prodej dřevařských výrobků a zahradních doplňků. V nabídce máme dětská hřiště, altány , zahradní domky , domky na nářadí a spousty . V naší nabídce najdete dřevěné altány , pergoly a zahradní přístřešky v několika základních sestavách, které jsou navrženy tak, aby pokryly široké spektrum .

Rozhodli jste se pro koupi zahradního altánu nebo pergoly , ale nejste si. Připravili jsme pro vás fotogalerii plnou krásných pergol a altánů. Zahradní domky , altány , zahradní nábytek a mnohem více.


Pergoly a altány , jež jsou oblíbeným místem pro odpočinek a radostné chvíle s rodinou či přáteli. Chaty, zahradní domky na nářadí, dřevostavby, altány , pergoly. Tyto uvedené zahradní stavby si totiž najdou místo na sebemenší zahrádce.


Pergoly mohou sloužit jen jako dekorace k usměrnění růstu popínavých rostlin, nebo . Nejširší nabídka prémiových zahradních domků ze smrkového dřeva.

Jednoduché i prémiové domky Palmako. Pergola je lehká okrasná stavba umístěná obvykle na zahradě nebo v parku. Jedná se často o dřevěné loubí složené z volně . Mezi malé užitné dřevostavby řadíme zahradní domky , pergoly a zahradní altány nebo garážová stání, prodejní stánky.


Větší dřevostavbou je rekreační chata. Nabízím zahradní i nářaďové domky , garážová stání, pergoly , japonské lávky, dřevěné terasy, zahradní nábytek a ploty. Vyrábím také psí boudy, králíkárny, ptačí . Prodáváme a montujeme zahradní domky , chatky, zahradní chaty, pergoly ,. Představujeme nové zahradní altány Atelier 300x30 350x35 400x40 . Jsme rodinná firma a dřevo nás jednoduše baví. Zabýváme se stavbou přístřešků na auta, zahradních domků , altánů , pergol či podobně, přesně dle požadavků . Altány , pergoly , garážová stání, zahradní domky. Stavíme originální pergoly , dřevěné altány , zahradní domky a terasy.


Dále vyrábíme dětské učící věže, prolézačky, houpačky, truhlíky i květináče. Titulek stání pro auto, zahradní nář. Altán a Pergola představuje lehkou okrasnou stavbu, umístěnou často na zahradě.

Evropský oborový portál z mnoha odvětví - strojírenství, stavebnictv, plasty atd. Dodávka a montáž pergol a altánů pro Vaši zahradu. Výroba zahradních domků na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky