středa 11. března 2015

Koupaliště dobrák

Vítejte na stránkách koupaliště „ Dobrák “. Jen nám nevyšlo počasi, když bylo. Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a. Zrekonstruovaný areál koupaliště nabízí řadu možností jak si zpříjemnit den strávený u vody. Je zde i Certifikované dětské hřiště a FunPark zaměřené nejen na .

Dva velké tobogany, dětské hřiště, sportovní hřiště, lanový park, nafukovací atrakce, občerstvení a restaurace. Dokonce policie se už musela vložit do sporu o jedno z největších brněnských koupališť. Společnosti Dobrák , která provozuje plavecký areál . Brno - V Brně-Králově Poli se dnes otevřelo veřejnosti zrekonstruované koupaliště známé pod názvem Dobrák. Jeho oprava přišla na milionů korun, začala v . Rekonstrukce známého královopolského koupaliště se chýlí ke konci.


Odpovědi na dotazy na facebookové zdi události přislíbila naše milá místostarostka.

Opravit chátrající koupaliště Dobrák v Králově Poli chce společnost, která jej má pronajatý od tamní. Chátrající koupaliště Dobrák v . Popis: V areálu je možné kromě koupání v bazénech také relaxovat a opalovat se, nebo třeba navštívit některý z našich tematických barů - Beach Bar, Garden . Služby v turistickém ruchu - půjčovny, ubytování, stravování, doprava. Region: Jižní Morava, Oblast: Brno a okolí.


Dobrák Brno se nachází v Brně na Králově Poli, na ulici Dobrovského 29. Po více než padesáti letech se dočkají bazény v areálu koupaliště v Dobrovského ulici v brněnském Králově Poli rekonstrukce. Koupaliště nabízí dva plavecké bazény, dětský bazén, opočikovou zónu, . Veřejnost bude mít možnost poprvé . Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete.


Po dlouhé rekonstrukci za milionů korun na začátku srpna opět zpřístupnili návštěvníkům plavecké bazény na koupališti Dobrák v Brně. Hádka mezi plavčíkem a návštěvníkem koupaliště Dobrák v Dobrovského ulici přerostla v poslední srpnové odpoledne v hromadnou potyčku. V pátek prvního srpna konečně otevře své brány koupaliště Dobrák v Králově Poli. Poslední předprázdninovou sobotu jste na Koupališti Dobrák v Brně měli možnost vyzkoušet multiplayer PlayDance pro taneční podložky.


Slavnostní otevření koupaliště DOBRÁK ! KOUPALIŠTĚ DOBRÁK Brno - Královo Pole.

Většina brněnských koupališt otevře počátkem června. Na Den dětí mohou návštěvníci zavítat do areálu Koupaliště Dobrák , které přichystalo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky