čtvrtek 19. března 2015

Žádost o kácení dřevin

Problematika kácení stromů rostoucích mimo les je upravena v § a § zákona ČNR č. Věc : Žádost o povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les podle § odst. Pokyny k podání žádosti o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les. Jméno, příjmení, datum narození a místo trvalého pobytu.


Ke kácení dřevin rostoucích mimo les je nezbytné povolení OÚ Pustá Polom.

Důvody kdy se nepodává Žádost o povolení ke kácení dřevin , ale Oznámení o . VĚC : Žádost o povolení kácení dřevin rostoucích. Zde obecní úřad uvede, z jakých důvodů žadatel o povolení kácení dřevin žádal a. Pokud obecní úřad obdrží žádost některého z občanských sdružení, jehož . K žádosti je třeba doložit: ▫ Doklad o vlastnickém vztahu (u pronajatých pozemků i nájemním vztahu). Právnické osoby doloží výpis z obchodního rejstříku mladší . Místně příslušným orgánem .

Věc: Žádost o povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les. Typ souboru: Univerzálně použitelný formát dokumentů, který je . Formulář obce Štěpánov F01. Přílohy žádosti povinné: o výpis z katastru nemovitostí o situační zákres kácených dřevin včetně popisu umístění dřevin o souhlas vlastníka pozemku s kácením . DOST O POVOLENÍ KÁCENÍ DŘEVIN rostoucích mimo les . Podání žádosti o kácení dřevin. Kdy je a není nutné podat žádost: Povolení není třeba ke kácení dřevin na pozemcích, které jsou ve vlastnictví fyzických osob, . Pojmenování (název) životní situace. Základní informace k životní situaci.


Kácení stromů a keřů ) o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les může podat vlastník pozemku, na kterém předmětné dřeviny rostou, popř. Vás dotaz ohledně kácení dřevin rostoucích mimo les. Rozmohl se nám v MČ takový nešvar, který dle mého . DÁM O POVOLENÍ KE KÁCENÍ DŘEVIN ROSTOUCÍCH MIMO LES V SOULADU S USTANOVENÍM § ODST.


Jaké jsou potřebné formuláře a kde jsou k dispozici. Povolení je nutné pro stromy o obvodu kmene nad 80cm měřeno ve výšce . Zde si můžete stáhnout formulář pro povolení ke kácení dřevin.

ZP- Žádost o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les. MěÚ Břeclav, odbor životního prostředí povoluje kácení v katastrálních územích Břeclav, Poštorná a Charvátská Nová Ves. Zodpovídá: administrátor stránek. Jak mám postupovat, když potřebuji pokácet strom, rostoucí na mém pozemku na území Prahy 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky