pátek 27. března 2015

Sauna ostrava

Finská sauna , FUTURUM Ostrava , saunový svět Saunia. Wellness a sauna Ostrava , nejlepší místo k relaxaci. Najdete zde i parní lázně, masáže a privátní vířivku.


Krása, zdraví a relaxace Archiv Podobné Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Ostrava na Slevomat. S finskou saunou , Bez finské sauny. Sauna Ostrava Poruba - Naše finská sauna Vámposkytne pravý zážitek ze saunování.

Pustkovecká 2 Ostrava -Poruba. Relaxační centrum Ostrava Vám nabízí - masáže, wellness, saunu a solárium v. Po správném saunování budete . Příjemný způsob relaxace těla i mysli. Rodinná sauna v Ostravě, sauna Triáda v Ostravě. Nabízíme finskou i parní saunu! Sauna Triáda patří mezi nejnovější sauny v Ostravě!


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení SAUNA RELAX PLUS, Ostrava , Hrabůvka. Suchá sauna je nejznámějším typem sauny s výraznými ozdravnými účinky na lidské tělo i psychiku.

Intenzivním pocením se z těla snadněji odstraní toxické . Pro Vaší relaxaci Vám bude k dispozici wellness vířivka, sauna , sprcha a relaxační místnost. Objevte SAUNY SALUS, sauny a wellness s pečetí kvality. Společnost SAUNY SALUS Vlastimila Sládka má dlouholetou tradici nejen v České republice.


Klub v Ostravě zve návštěvníky k relaxaci v příjemném prostředí formou soukromé sauny a vířivé vany! K relaxační proceduře v našem zařízení si můžete vybrat . Bio sauna je kombinací finské a parní sauny. Je vyhřívaná na menší teplotu, ale je zde vyšší vlhkost. Výsledkem je příjemný pocit tepla při nižší teplotě, což . TRADIČNÍ ČESKÝ VÝROBCE SAUNY , INFRASAUNY A DALŠÍCH. Vhodně zvolená sauna je příjemnou cestou ke kvalitní relaxaci a rehabilitaci (finská sauna , infrasauna, atd).


Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy SAREZA otevírá v úterý 1. Krytém bazénu Ostrava -Poruba. Sauna je procedura, při níž se vzájemně střídají fáze, ve kterých dochází k přehřátí. Využijte naši finskou saunu s vířivkou !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky