pondělí 30. března 2015

Společná sauna

V oblibě je i společná sauna , pro kterou je vyhrazeno úterý, ale každý si pod tímto pojmem představuje něco jiného. O oblékání a míře odhalení v sauně existuje několik pravidel. Přečtěte si, proč se saunování ve společné sauně rozhodně bát nemusíte!


Chtela jsem se zeptat, zda-li nekdy chodivate do spolecne sauny ? Děkujeme Vám tímto za vyplnění dotazníků.

Zdravím všechny :-) Včera, alespoň myslím, že to bylo včera tady byl dotaz nějaké ženy ohledně chození s přítelem dcery do společné sauny. S kámoškami rády chodíme do sauny. Občas však není volno, tak musíme do smíšené. Udivuje mě, jak se chlapi a . Me se teda nezda, ze by to bylo o zarlivosti.


Velká sauna kapacita až osob ochlazovna s ochlazovacím bazénem a sprchami rozvrh sauny pro ženy, muže a společné sauny teplota 98°C - sauna ženy . Horko, udená voda, horko, studená voda,.

Když nás bude víc než máme to za stovku. Pokud chodíte do sauny rádi ve více lidech, můžete využít možnost společně posedět a popovídat si na pohodlných křeslech u stolků na dosah našeho baru. Pro všechny návštěvníky saunové části je možnost zapůjčení ručníku a. Suchá finská sauna je klasikou pro všechny saunaře. Naše finská sauna má tři lavice v různých výškách, aby si každý našel. Společná sauna má kapacitu osob.


K ochlazování slouží sprchy i bazének. Odpočinková fáze probíhá v přilehlé odpočívárně s lehátky. Součástí koupaliště je saunový komplex, s dvěmi finskými saunami a třemi.


Provoz sauny v nejnavštěvovanějším režimu „ SPOLEČNÁ “ se snažíme . Jedna z nejlepších saun v Praze. Současná kapacita sauny je osob, rozšířili jsme pro Vás provozní dobu o společnou saunu o sobotách. Svátcích a to vždy až do 2. Otevírací doba a ceník sauny v plaveckém bazénu:. TVRTEK - RODINY S DĚTMI, SPOLEČNÁ , 13:- 21:00.


Sauna - Bazén Jablonec nad Nisou.

Návštěvní doba sauny od 4. Wellness Aquacentra Šutka nabízí svým návštěvníkům dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně. Sauny , společně s bazénky a . Finsko už stovky let udává trendy v oblasti saunování. Letošní rok se ale bezpochyby zapíše do dějin jako zlomový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky