úterý 10. března 2015

Marimex orlando 4 57 x 1 07 m

Bazén Orlando je bazén určený pro celoroční provoz. Po koupací sezoně ho není nutné rozebírat a uklízet, ale stačí jej patřičně zazimovat a. Celkový objem vody v bazénu, m3. Velký bazén z ocelového plechu jehož předností je mimo jiné i snadná údržba a jednoduchá montáž. Stěna bazénu je vyrobena z ocelového plechu s .

Po kúpacej sezóne ho nie je. Stabilní a pevná konstrukce. Náhradní fólie pro nadzemní bazén Orlando , 57x, m. Je vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prednosťou bazéna Orlando je stabilná a pevná konštrukcia, galvanizovaná bazénová stena, široká . Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Popis produktu: Oblíbený bazén s novými rozměry. Je dodávaný se skimmerem . Marimex Orlando , 57x, za akční cenu. Pro připojení pískové či kartušové . Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plechu, jehož povrch je opatřen galvanizací.


Prohlédněte si MARIMEX Orlando 4. Velký a prostorný nadzemní bazén, stěna bazénu je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou, koupí tohoto bazénu uděláte radost celé rodině, . Předností bazénu Florida je snadná . Typ: bazénový komplet Typ konstrukce: ocelová Tvar: kruh Rozměr ( m ): , Hloubka ( m ): 1. Vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě. Vyzrajte na letní vedra a nudu zároveň. Byl částečně zapuštěn (cca. cm) a obsypán kačírkem. Plášť je místy na povrchu vnitřní . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Specifikace Pevné ocelové stěny odolné proti poškození Za horkých letních dnů je možnost někde se zchladit .

Konstrukce, Ocelová stěna. Fólie Orlando - náhradní modrá , 57x, m MARIMEX výrobce MARIMEX v prodeji v kategorii Import z Pohody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky