pondělí 23. března 2015

Bazén brno lesná

Krytý bazén m - plavání pro veřejnost. Počet volných drah pro veřejnost. Změna počtu drah vyhrazena!


V PŘÍPADĚ ŠPATNÉHO POČASÍ VENKOVNÍ I . Vstup do bazénu TJ TESLA BRNO je možný pouze v elastických plavkách přiléhavého typu. Bazén o šesti plaveckých drahách s přihřívanou vodou slouží pro sportovní tréninky, závodní plavání, školní výuku plavání pro základní, střední .

Provozujeme krytý plavecký bazén. V případě návštěvy wellness či saunového světa bez zapůjčení našeho prádla bude cena . Hallasovo náměstí Brno - Lesná. Centrum sportovních aktivit v Brně. Výuka sportů, pronájem sportovišť. Old swimming pool but the water is clear.


STAREZ-SPORT Městský plavecký stadion . Po celé délce bazénu jsou umístěny schody, které společně s postupným dnem začátečníkům usnadňují vstup do bazénu. Na druhém kraji je dostatečná .

Brno – Lesná (mapa) Zodpovědná osoba: Ing. Bazén s bezbariérovým přístupem nabízí návštěvníkům šestidráhový bazén pro. Lázeňské a relaxační centrum Rašínova: Otevírací doba a ceník bazénu. Kromě 6ti druhů saun u nás najdete také relaxační bazén se slanou vodou a můžete.


K dispozici je vědro s typickým lesním aroma pro libovolný polev kamen. Kadeřnictví se nachází přímo vedle krytého bazénu ,což vám umožní návštěvu u nás třeba hned po plavání . TJ Tesla- krytý bazén ) Brno - Lesná. Není však jednoduché vrátit na zchátralý stadion plavce, kteří teď pendlují mezi bazény na Kraví Hoře, Lesné nebo v Blansku. Interiérový bazén s atrakcemi, velký atypický whirlpool, whirlpool v privátní zóně,. Hala s hřištěm na volejbal a plaveckým bazénem doplněná venkovním.


Brno - Lesná nabízí krytý bazén , sportovní halu, gymastický sál, klubovnu, saunu, posilovnu a další . Sportovní areál TJ TESLA BRNO z. FILIA KLUB Halasovo náměstí Brno Lesná. Bazén i prostory Filia klubu jsou určeny pouze pro plavání dětí s rodiči. Příjemné koupání v čistém a klidném prostředí za rozumné ceny na koupališti v Brně.


Naše bazény splňují najnáročnější hygienické a provozní podmínky k pořádání dětských plaveckých kurzů. Adresa: Halasovo náměstí Brno - Lesná (mapa) . Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky