středa 11. března 2015

Schöneck bazén

Zde si pøijdou na své malí i velcí milovníci vody. Kinder sind von den vielen Spiel- und Spaßmöglichkeiten begeistert. Besonders auf unseren Riesenrutschen kommt niemals Langeweile auf.


Velkoplošný areál nabízí bazény , skokanskou věž, louku na odpočinek a. Dvě hodiny s mým tátou v Schönecku. Po „ bajkování“ se tu můžete vykoupat v bazénu , nebo děti zabavíte v .

Vstupní hala s recepcí, restaurace, zahrada, kavárna, obchůdky a kadeřnictví, výtah, bazén. Schöneck přeložila bych jako „pěkný kout“ dělá svému jménu. Bezplatné pripojenie Wi-Fi. Největší aquapark v Karlovarském kraji.


Jeden z nejvíce oblíbených bazénů v Karlovarském kraji. AQUA WORLD - tropický bazénový komplex: vnitřní bazén s vlnobitím, . Orientační teploty v bazéne : whirlpool C°, dětský bazén C°, wellness bazény C°. V komplexu jsou restaurace, lobby s recepcí, výtahů, bary, konferenční místnosti (až 2osob), zimní zahrada, venkovní bazén , taneční bar, kavárna, . Občerstvení se samoobsluhou.

Hotely, apartmány, penziony . V období od května do října je v provozu i venkovní vyhřívaný bazén , dále např. Horská romantika ve sněhu - IFA Schöneck. Po „bajkování“ se tu můžete vykoupat v bazénu , nebo děti zabavíte v lanovém.


Aqua World - bazén s umělým vlnobitím. Snídaně formou bufetu - Pfau. A jazyky v zeměpisném názvosloví nelžou. Německé městečko s malebnými domky, . Naše stránky vyžadují pro plnou funkčnost soubory cookie sloužící pro poskytování služeb, reklamní a statistické účely. Lastminute 0x Firstminute.


Cestovní agentura KD Tour nabízí širokou paletu pobytových, poznávacích a exotických zájezdů od renomovaných cestovních kanceláří. Název destinace nebo hotelu. Klidnou dovolenou do celého světa za výhodné ceny včetně slev objednávejte . Způsob přepravy je vlastní. Možnosti stravování: Bez stravy, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky