čtvrtek 19. března 2015

Buben na hadice

Nabízíme vozíky pro hadice k zavlažování zahrady za výhodné ceny s dodáním do hodin. Hledáte buben hadici na zahradni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ? U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od . Naviják AutoReel s 20m hadicí HOZELOCK.

Automatický buben pro montáž na stěnu Hozelock Auto Reel. Praktické navíjecí bubny na zahradní hadice , vozíky a držáky na hadice Vám usnadní manipulaci se zahradní hadicí a umožní její ideální skladování. Velký výběr Zahradní hadice a hadicové vozíky naleznete online na OBI. Gardena Classic Sada bubnu na hadici 10. Umožní pohodlnou manipulaci a uskladnění zahradní hadice.


Jedná se o buben na hadici s vodící cívkou sloužící k uložení hadice na stěnu. Díky nízké hmotnosti je snadno přenosný a poskytuje dokonalou ochranu pro vaši hadici. Hadice je přes buben připojena k přívodu dopravované látky .

Otočný podstavec o 360° zabraňuje převrácení bubnu při odtáčení hadice. Navíjecí buben pro hadice na stlačený vzduch, mm, m, bar, Berner. Otočné kolínko na hadici pro přívod vzduchu. Vnější ochrana díky obvodové ocelové . Buben celonerezové konstrukce se samonavíjením hadice a vodícími válečky. Samonavíjecí buben výdejní hadice o maximální délce 30m.


Tento samonavíjecí buben byl navrženy tak, aby zajistil vysokou účinnost, snadné použití a . Nástěnný buben na hadic s vodící cívkou. Tento nástěnný buben na hadici vám pomůže, kdekoli ji budete potřebovat. Slouží k chráněnému uložení hadice na stěnu, ale lze ji také sejmout a přenášet po . GARDENA se zázemím kamenné prodejny. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Bubny jsou celonerezové konstrukce se samonavíjením hadice a montáží na stěnu.


Délka hadice : 1 2 m Max. Základní informace: Kvalitní samonavíjecí bubny - celonerezová konstrukce - samonavíjení hadice. Další informace: - pro hadice m - možnost dokoupení . Buben s pneumatickou hadicí s tkaninovou vložkou.

Bubny na navíjení hadice pro vysokotlaké čističe Kärcher.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky