pondělí 23. března 2015

Kridlove brany

Otočné brány nebo-li křídlové brány dělíme buď na jednokřídlé brány a nebo dvoukřídlé brány. Tento typ se používá tam, kde není dostatečný prostor na boční. Křídlové brány s pohonem i bez. Nabízíme jednodílné i dvoukřídlé brány a vrata.


Brány jsou bezpečné s tichým provozem a zaručenou funkčností. Plotové dílce, sloupky, vchodové branky, posuvné a křídlové brány spolu tvoří jednotně sladěný systém oplocení.

Jsou vyrobeny z materiálů ocelových nebo . KŘÍDLOVÁ BRÁNA , PLOTOVÁ BRANKA, CENÍK. Bránu možno připravit pro svépomocnou montáž dřevěných výplní a to jak provedení palubek dovnitř rámu. Více než let zkušeností v oboru. Vyrábíme dvoukřídlé brány s kvalitními pohony Hormann.


Sídlíme ve středních Čechách, naše pole působnosti je však prakticky neomezené. Přečtěte si víc a ujistěte se, že vjezdová brána od nás je správnou volbou. Pohony křídlových bran - Epohony.

Potřebujete automatické otevírání venkovní brány pro vjezd do dvora? TRIDO umožňuje otevírání více výrobků ( brány , vrata) jedním dálkovým ovladačem. Pro otevření křídlových bran můžeme . Oba typy jsou vyrobeny z tenkostěnných profilů.


Vybrat si můžete z různých variant . Kování pro křídlové brány. Možnost objednat montáž po celé ČR. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci . Kvalitní křídlové brány (otevírací brány) vhodné ke všem druhu plotů nebo oplocení, odolné vůči nepřízním počasí, jednoducho montovatelné a hlavně cenově . Vonkajšie krídlové brány možno vybaviť elektromechanickým či hydraulickým motorovým pohonom. Hlavnou prednosťou týchto pohonov je dlhoročná životnosť . Hlavním kritériem pro to, aby se mohla křídlová brána použít je velikost prostoru. Konstrukce křídlové brány.


Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Všechny typy bran jsou vyráběny na míru podle splnitelných přání a požadavku zákazníka. Pant-čep křídlové brány HP Cais.


Spodní doraz křídlové brány LIMIT S Cais.

Pant křídlové brány HN. Sestava skládacího mechanismu pro 1-křídlo křídlové brány se instaluje na vyrobenou konstrukci vrat, brány, která je uspůsobena samotnému mechanismu. Pokud hledáte komfortní řešení pro příjezd na váš pozemek, ale nemáte dostatek místa po stranách vjezdu, jsou pro vás ideálním řešením . Výroba křídlových bran Brno.


Ovládání křídlových bran může být ruční nebo elektrickým pohonem. Brány křídlové jsou nedílnou součástí uzavření objektů spojenou s vraty. Jsou běžnou dodávkou pro privátní nebo průmyslové objekty s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky