úterý 17. března 2015

Zahradní dřevěné lehátko

Celkové rozměry: 200x75x35 . Vhodné pro zahradní kryté plochy a interiéry. Při vhodném ošetření možno . Happy Green Plážové lehátko. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení .

Hledáte zahradní lehátko dřevěné ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Polohu lze nastavit na podhlavníku a také ve spodní části lehátka. Díky kvalitně opracovanému dřevu z české borovice dokonale zapadne do . Zahradní lehátko plážové, dřevěná konstrukce, nosnost 100kg. Vyberte právě teď to pravé zahradní lehátko pváš relax.


Vyberte si ratanové, dřevěné , textilní, plastové či kovové zahradní lehátko. Nabízíme i skládací modely.

Dopřáli byste si rádi prostor k zahradnímu lenošení? Pod pergolou, na slunci nebo ve stínu košatého stromu? Dřevěné zahradní lehátko je jednou z možností,.


Se zahradním lehátkem z JYSKu můžete odpočívat a zapomenout na . Ideální na zahradu , terasu nebo k bazénu. Dřevěná zahradní lehátka jsou ideální pro letní odpočinek u bazénu. Relax na takzvaných plážových lehátkách je skvělý. Detailně propracované zahradní lehátko, které je. Lehátka jsou vyráběna z tvrdého . Výhody: Pevné, masivní, stabilní provedení.


Polohovatelná opěrka za dřevěné područky. Povrchová úprava, elegantní vzhled. Provedení: Pohodlné vysoce kvalitní lehátko z akátového dřeva.


Kvalitní pevné dřevo odolné proti povětrnostním podmínkám. Tento výrobek najdete v kategorii Nábytek a podkategorii . NOVÉ zahradní VELMI SKLADNÉ skládací lehátko -SLEVA.

RELAXAČNÍ LEHÁTKO DŘEVĚNÉ. Detajlně propracované zahradní . Léto je obdobím opalování, zahradních grilovaček a oslav. Všechny tyto činnosti ale mají jedno společné, vyžadují lehátko , do kterého se pohodlně . Toto lehátko má poloh nastavení. Luxusní polohovatelné dřevěné lehátko ARA, je vyrobeno z tvrdého tropického dřeva Meranti, které je označením více druhů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky