pátek 27. března 2015

Pojezdy bran

Kolejnice - pro posuvné brány. Angula - kolejnice pro posuvnou pojezdovou bránu. K posuvným a křídlovým branám nabízíme kladky a panty.


K zavěšeným bránám a vratům máme vozíky, kolejnice nebo držáky. Do příslušenství patří více typů .

Komponenty pro výrobu bran. Komplet pohonu a pojezdu brány určený pro automatizaci a výrobu pojezdu posuvné samonosné (nesené) brány do m průjezdní. Nyní chci pouze bránu zpojezdnit tj. STRELA 33-kolejnice malá, Šína.


C profil pro posuvné zavěšené dveře a vrata 2m. Vodící profil pro posuvné závěsné brány, žárově zinkovaný. Určený k přivaření nebo k přišroubování na rám . Do sortimentu jsme zařadili spodní pojezdové soupravy na samonosné pojízdné brány a na zavěšená vrata.

Dodáváme spodní pojezdy do profilu Ca C60. Jak na bránu Rozhodli jste se postavit u svého domu samonosnou. Kovaní samonosných bran - internetový obchod s komponentami pro brány. Brány stranově posuvné, pojezdové po koleji – tento typ bran se posouvá do. V nabídce najdete kolejnice , držáky kolejnic, vozíky, spodní vedení, dorazy a další díly.


Všechny vozíky jsou vybaveny kuličkovými ložisky pro lehký chod a . Garážová vrata, samonosné brány, kované ploty, pohony vrat a bran. Vjezdové brány se pak dělí dle technického řešení na: brána - kovaná s pojezdem. FLO4R dálkový vysílač pro garážová vrata, posuvné a křídlové brány, závory. Ovladač Nice FLO4R patří do skupiny ovladačů FLOR-S.


Ovládání velkých průmyslových bran je kvůli rozměrům a hmotnosti. Samonosné brány mají poněkud složitější systém pojezdu a jejich pracovní prostor je o . Pohony vjezdových bran a garážových vrat mohou být obsluhovány jedním dálkovým ovladačem – rozsáhlý a sladěný výrobní program. Samonosná posuvná brána je dodávána jako komplet křídla brány a veškerých kompletních pojezdů.


Nosné vozíkové pojezdy se šroubují na chemický beton . Není proto nutné oproti jiným pojezdovým branám montovat do vjezdu souvislé dráhy ( kolejnice ) a následně je přejíždět vozem a také napadlý sníh i jiné . Montáž a prodej pro pohony posuvných a křídlových bran , garážové pohony vrat, kování pro brány, dálkové ovládání na brány a vrata, automatické závory.

Tímto způsobom posuvné brány šetří prostor, ktarý by zabrala brána křídlová. Zámečnictví Knobloch – Praha vyrábí a dodává garážová vrata, pojezdy , posuvné brány, oplocení a ploty. Vyrábíme a dodáváme brány a branky sloužící pro vjez nebo průchod na pozemek. Brány nabízíme pro rodinné domy a také pro průmyslové objekty a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky