pondělí 23. března 2015

Povrchy hřišť

Určen na běžecké dráhy a ovály, velmi často se používá jako dostupnější alternativa povrchu ALSAPLAY EPDM na víceúčelová hřiště. Nabízíme umělé trávy s křemičitým vsypem pro fotbalová a víceúčelová hřiště , tenisové kurty, školní a multifunkční hřiště. Tento povrch je vodopropustný a vsyp.


Umělé sportovní povrchy a trávníky určené pro venkovní sportoviště a hřiště jako náhrada klasických povrchů. Získejte dlouhou životnost, atraktivní design s .

Realizujeme sportovní povrchy víceúčelových hřišť. Využijete ho pro všechny míčové, běžecké a skokové sporty, in-line bruslení, . ClassicZabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště.


Akrylátové povrchy které jsou velmi odolné a umožňují použití kolečkových bruslí a. Polyuretanové povrchy jsou vhodné na všechny druhy hřišť , sportovní a . Dětská hřiště a sportovní povrchy. Výborně se hodí pro atletické dráhy, multifunkční hřiště a ostatní venkovní .

Multifunkční hřiště jsou pro své široké uplatnění celmi žádaná sportoviště a to zejména ve školách, sportovních centrech a rezidenčních areálech. SPORT COURT se úspěšně používají na . Doplňkovou službou k nabídce sportovních povrchů je jejich údržba. Nemáte čas nebo chuť se o hřiště starat?


Kontaktujte nás a my už se o údržbu . Bezpečnostní dopadové plochy dětských hřišť. Dvouvrstvý povrch se spodní vrstvou dimenzovanou dle pádové výšky a vrchní barevnou vrstvou EPDM. ITC, akreditovaná zkušební laboratoř pro sportovní povrchy venkovní,.


Zaměřujeme se na výstavbu hřišť s umělými sportovními povrchy a to včetně projektové přípravy a poradenství. Dále se zabýváme výrobou a montáží . BIOMECHANICKÉ ASPEKTY POVRCHů SPORTOVNÍCH HŘIŠŤ. VODEDoposud byla hlavním záměrem vědeckých týmů uplatňujících biomechanické . Stavíme sportoviště pro malé i velké zadavatele, hřiště a sportoviště pro sportovní kluby, obce, školy i soukromé subjekty.


Pomůžeme Vám nalézt ideální řešení, . Správným výběrem povrchu na dětských hřištích lze předejít mnoha zbytečným zraněním. Na výběr jsou povrchy z přírodních volně drobných materiálů nebo . Vhodné varianty pro multifunkční hřiště jsou CONIPUR SP, 2S, EPDM i SW.

Pro větší sportovní plochy jsou vhodnější tzv. Nabízíme provedení ekonomické verze povrchu SmartSoft 35mm na „ Multifunkční . Jsme schopni dodat všechny druhy bezpečnostních povrchů pro dětská hřiště. Výstavba hřišť s umělými povrchy. Hitem současnosti jsou fotbalové a multifunkční hřiště s umělým povrchem III. Tyto sportoviště lze využívat . Umělé povrchy a povrchy hřišť - naše vybrané realizace po celé ČR.


Budeme rádi, když navážeme . JM Demicarr se zaměřuje na výstavbu víceúčelových hřišť s umělými sportovními povrchy , výstavbu sportovišť, umělé trávníky, sportovní konstrukce. Hřiště se vyznačují lajnami ze stejného koberce s barevným vláknem v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky