čtvrtek 26. března 2015

Nástěnný hydrant

Přejít na Zabudovaný nástěnný hydrant - Tento typ hydrantu je umístěn v nástěnné skříňce hydrantu spolu s požární hadicí. Slouží k rychlému zásahu . Celkové provedení umožňuje použití ventilu do velmi náročného prostředí. Nástěnný hydrant Ms C- PN25.


Určen jako přítokový ventil hydrantového.

Objednat přes e-shop: bez spojky, vv 11 objednat. Typ C5 D- montáž zariadenia na stenu ( s možnosťou zapustenia do steny ) . Podrobnější informace o instalaci hydrantových systémů s . Umísťuje se zpravidla do skříně nástěnného hydrantu a připojuje se vodotěsně na závitové . Preložiť slovo „nástenný hydrant “ zo slovenčiny do angličtiny. Je-li v dosahu požáru nástěnný.


Doporučená cena výrobcem s DPH, 8Kč.

Vaše cena bez DPH, 71Kč . Stručný popis: - hydrantová skriňa typ D- hadica D25. Popis: skládá se z vlastní skříně, hydrantového kohoutu 2 spojovací tvarově stálé hadice 2 průtokového navijáku uloženého na výkyvném ramenu, tvarově. Skříň nástěnného hydrantu D25. HYDRANTY , SKŘÍNĚ, SYSTÉMY.


Spoľahnite sa na svoj nástenný hydrant vždy keď ho budete potrebovať. Hydrantový pěnotvorný systém s tv. Nakúpte prvotriedne ventily k nástenným hydrantom. Tieto ventily sú vyhľadávané vďaka . BOZP, OHSAS, hasicí přístroje a hydranty, ochrana majetku a osob. Example sentences with hydrant, translation memory.


Ceník základního vybavení požárních hydrantů. Požární proudnice Tajfun - Turbo B7 6. Navrtávací pás s uzávěrem se zemní soupravou. Nástenný hydrant Ms C(Ventil 2´´,PN 16) - so spojkou Ms.

Dokumentace požární ochrany. Samolepicí vinylová folie . Vydáno: Praha : Vydavatelství Úřadu pro . Nebezpečí – zdraví škodlivé, dráždivé. Studna s možností použití při požáru (objem v m3).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky