čtvrtek 12. března 2015

Truhlíky eshop

Truhlíky na květiny: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výprodej rostlin VÝPRODEJ. Máte stejně jako my rádi krásné designové a kvalitní květináče? Luxusní květináče a truhlíky jsou naše vášeň již od roku 2001.


Květinové truhlíky ale fantazii meze nekladou a z desítek barevných a designových variant si. Plastové truhlíky jsou tradiční nádobou pro péči o rostliny. My vám ale nabízíme plastové truhlíky , které jsou zároveň moderní, lehké a praktické. Ratanové truhlíky a květináče RATTANO jsou velmi elegantní a hodí se do interiéru i na zahradu.


Výhodou ratanových truhlíků a květináčů je jejich odolnost a . Originální pěstební nádoby pro zahradu i do interiéru. Květináče a truhlíky různých typů a velikostí. V nabídce máme samozřejmě i samozavlažovací květináče a . Vyzdobte si svůj parapet a balkony truhlíky různých barev a tvarů, ve kterých se budou vyjímat vaše fuchsie, muškáty a petúnie a další balkonové květiny.


Držáky na truhlíky objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s. Liberec - Liberec I-Staré Město). Nabízíme designové květináče v široké nabídce materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky