pondělí 30. března 2015

Bazén břidličná

Předpis cen vstupného a cen pronájmu Krytého bazénu. Provoz krytého plaveckého bazénu dlouhého metrů. K dispozici je dětské brouzdaliště.


Rozměry: x 11m, hloubka 1 . Máte zde možnost navštěvovat i . Je zde možnost plavecké školy.

Krytý plavecký bazén byl postaven v r. Obsah této stránky se připravuje. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Spící krátery před dvěma miliony lety chrlily oheň a síru. U bazénu je brouzdaliště pro malé dětí s hříbkem. Celoroční služby: - plavecký bazén dlouhý 25 . Aquacentrum - bazén, whirlpool, sauny,.

Jedná se pětadvacítku se standardními rozměry. Letních lázní, který je prvním . Wellness centrum - plavecký bazén 25m, výukový bazén, rekreační bazén, divoká řeka,. Bazén je dlouhý 25m najdete tu i dětské brouzdaliště a saunu. Vincentinum – rekonstrukce otopné . CZ - rezervační a informační systém. Praděd – Ovčárna km, v okolí jsou upravované běžecké tratě.


Bowling, squash – Bruntál, Kuželky – Rýmařov. Provozní doba : Pondělí: 14:- 20:Vstupné na min. Středa: 14:- 20:Studenti od let . Břidličná odbočka k bazénu - Bazén.


Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 2Kč za osobu a noc. Motokáry Bruntál, dostupnost autobus, . Popis: Dobře zařízená dřevem obložená chata s vnitřním bazénem, saunou a malým. Protože plavání je v rámci osnov povinné, neúčast omlouvá pouze potvrzení od lékaře.


Horská chata Chata Ryžovka Zahrádka Bazén Stoly se samovýčepy Bar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky