úterý 24. března 2015

Krytý bazén poruba

Prodej kurzu plavání pro děti od – let na I. Areál s celoročním provozem nabízí své rekondiční a regenerační aktivity celoročně a to v bazénovém centru s metrovým . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení SŠ prof. Krytý bazén Ostrava- Poruba. Zdeňka Matějčka, Ostrava - Poruba - krytý bazén , Ostrava, Poruba.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SŠ prof. Využijte krytý 50metrový bazén se skokanskou věží (výšky m, m, m) či venkovní areál s 25metrovým bazénem a dětským brouzdalištěm s ohřívanou vodou. Provoz krytého bazénu s tobogánem, párou a venkovním areálem s bazénem. K dispozici je solární studio, posilovna a fitness. Využijte jediný krytý metrový plavecký bazén v celém Moravskoslezském kraji.


Na vaše děti čeká dětský bazén s výukou plavání. Pokud máte rádi adrenalin . Velmi se vám omlouváme a děkujeme za pochopení.

V areálu krytého bazénu slouží návštěvníkům 50metrový bazén, dětský bazén, sauny, fitcentrum, uhličitá lázeň. V létě je otevřen venkovní . Vizualizace revitalizace venkovního prostoru krytého bazénu v Ostravě- Porubě. Autor projektu: PROJEKTSTUDIO. Cílem úprav areálu krytého . Ideální místo pro váš volný čas.


Instalace nové chlorovny na klíč - dodávka celého systému pro dávkování plynného chloru do technologického systému bazénu. Před návštěvou objektu doporučujeme si pro. Kompletní zařízení nejen pro letní sportovní vyžití, stojí pár metrů od centra Poruby. Ve venkovním areálu naleznete bazén a brouzdaliště s ohřátou vodou pro nejmladší návštěvníky, . Komplexní zařízení nejen pro letní sportovní vyžití stojí pár minut chůze od centra Poruby. Pohled web kamery na prostory krytého bazénu v Ostravě-Porubě.


V krytém bazénu v Ostravě – Porubě naleznete nejen 50-metrový plavecký bazén , který ocení dospělí plavci, ale i dětský bazén, ve kterém si vaše děti užijí . S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny. Sareza - krytý bazén Ostrava- Poruba. Největší krytý bazén v Ostravě je ode dneška uzavřený.

A to na zhruba tři měsíce. Během té doby dělníci opraví zastaralou vzduchotechniku. Venkovní vstup krytý bazén Ostrava- Poruba. Nabízíme sportovní aktivity pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky