pondělí 16. března 2015

Bazén lagoon letňany

Nabízí celou řadu služeb, od bazénů přes vířivky až po dětské atrakce. Plavecký bazén je umístěn zhruba km od centra Prahy, mezi dálnicí E ve . Laguna“ je v provozu od r. Krytý plavecký bazén je opatřen bezbariérovým . Whirlpool, brouzdaliště od měsíců věku, bazén s protiproudem, velký tobogán. Není příliš vhodný pro ty, kteří chtějí dlouho .

Syn by tam mel zacit od zari . Pro radost z vody: hurá do aquaparku v Letňanech. Bazén a jeho blízké okolí by také již potřebovali lehčí obnovu. Lagoon Letňany , Praha - Letňany.


Vedle 25metrového bazénu zde naleznete celou řadu atrakcí,. Použité obklady a dlažby: FLOOR GRES. Líbí se Vám tato reference?


Najdete tu krytý bazén se drahami, dále jsou k dispozici vodní atrakce ve velkém.

Vedle bazénu nabízí centrum i další služby, jako je solárium či fitness. K bazénu vede vpravo za recepcí zalomená chodba do písmene L. S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny. Kurzy plavání probíhají v několika veřejných bazénech v Praze.


K dispozici máme nerezové bazény , 25m bazén , víceúčelový bazén ,. Výhodu lze získat 10x za kalendářní měsíc. V bazénu Cordeus můžete plavat proti proudu. Plavání dětí Klub Delfínek se nachází v Letňanech v Praze 9. Ve sportovním centru Letňany LAGOON se nachází bazén , který je velký bazén m - hloubka . AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON. Akční nabídka od Hyperslevy. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Aqucentrum LAGOON nabízí návštěvníkům využití bazénu m, m tobogán, masážní bazén s °C, dětský bazének se °C a další služby. Aktuální nabídka od Hyperslevy. Autor: Michaela Datum volžení: 03. Neskutečně odporný zážitek!


Jít sem se malými dětmi nemá smysl, už by mě sem nikdo nedostal.

Programu lze využít minut BAZÉNU za Kč. Před návštěvou objektu doporučujeme. V pražských Letňanech na váš čekají 25metrový plavecký bazén se šesti drahami a atrakcemi, jako jsou boční masážní trysky, dnové masážní rošty a . Bazény a aquaparky: Kde je nejčistší voda?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky