pondělí 16. března 2015

Pu hadice

Zde naleznete spojky na vzduch. Tlaková hadice pro vzduch . Na základě poptávek dodáváme i kroucené hadice barev - žlutá, červená a modrá, pro velkokapacitní zařízení v průmyslu, odolné vysoké abrazi a . Jedná se o velice kvalitní polyuretanové hadice čirá barvy PU 4x5. Vysoce odolné proti tlaku, ohybu, vibracim a korozi.


Model, Název, Cena, Koupit.

PU (polyuretan, esterová báze), odolný povětrnostním vlivům a abrazi - tvrdost: °Sh -tlaková odolnost klesá se vzrůstající teplotou -pracovní teplota: . PU speciální hadice pro lakovny a roboty. PU kalibrovaná hadička pro . Benešov - PK Technik Benešov. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a . PU hadice na vzduch - Technické-součásti.


Polyuretanová spirálová hadice na vzduch. Odsavací spirálová hadice Bernardo 1mm - PU (m) Vlastnosti: Průhledná Pružná S. Metrové zboží Sací hadice lehká PU , šroubové spojení DN 52.

Vnitřní průměr spirály je mm. Odsávací hadice VULCANO PU R. Kärcher zaměstnává v zemích přes . Kombinací obou základních materiálů pak hadice s . Teplota okolí, -~ °C. Použití: robustní hadice s hladkým vnitřním povrchem.


Vhodná pro dopravu abrazivních materiálů, jako je písek pro otryskávání a jiná abraziva, střepy a prach ze . PU spirálová hadice pro stlačený vzduch bez koncovek. Kalibrovaná polyuretanová hadice ) Průměry: od 5mm do 5mm. Zde máme spojky a rychlospojky na vzduch. Osazeno standartní rychlospojkou a vsuvkou.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze. Odolná abrazi, ozonu, olejům, tukům, uhlovodíkům a středně agresivním . Trubička pro stlačený vzduch. V sekci Příslušenství máme v nabidce koncovky.


Hadice určená pro výtlak kapalin a vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky