úterý 24. března 2015

Elektronické plašiče

Velkou devízou společnosti Weitech je, že vyrábí plašiče speciálně pro . Odežeňte krtky, ptáky a hlodavce ničící Vaši úrodu. Výroba je realizována fyzicky na území České republiky. Disponujeme profesionálním . Ultrazvukový odpuzovač myší, potkanů a kun OdHtichý.

Jo tak my používáme v kurníku plašič na kuny Deramax-Profi, ale nemáme ho venku ale přímo v kurníku, tak nám . Vysoce účinné zařízení na plašení ptáků a zvěře ve vinicích, sadech, na polích atd. A k tomu jsou určeny elektronické plašiče a odpuzovače různé havěti a zvěře. Ušetříte si nervy a výdaje za opravy ško které mohou nastat : šikovná myš . Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby.


UPOZORNĚNÍ: Pouze na osobní odběr v Rousínově nebo . Plašič kun, odháněč myší z automobilů.

Jak na kuny - plašič odpuzovač kun, odpuzovače a plašiče kun, odpuzovač kun do. Dodáváme elektronické odpuzovače krtků, kun a myší DERAMAX, FORMAT1. Elektronické ultrazvukové odpuzovače nenarušují biologické pochody v přírodě.


Na této stránce najdete největší výbeř ultrazvukových odpuzovaču v ČR za . Hledáte elektronický odpuzovač hlodavců? Deramax Auto ultrazvukový plašič kun a hlodavců do auta. Sada 6ks baterií vhodná pro napájení plašičů myší a krtků.


Odpuzovač ptáků - elektronický plašič špačků. Výroba, prodej a servis elektronických odpuzovačů škůdců. Plne elektronické plynové plašiče vtákov a zveri objednajte v našom eshope za skvelé ceny. Nabízíme kvalitně zpracované makety dravců včetně příslušenství. V sortimentu naleznete hrotový systém, plechové otočné siluety, chemické a elektronické.


Prosím, zda má někdo návo jak udělat z PET lahví plašič na tyči na. Jediný komár dokáže otrávit celou noc. Drtivá většina lidí používá chemické odpuzovače, které docela pomáhají.

Někteří lidé však nedůvěřují . Výborne odháňa myši, potkany, kuny, lasičky, tchory a iných škodcov. Elektronický ultrazvukový odpudzovač drobných hlodavcov TICHÝ s prelaďovaním zvuku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky