čtvrtek 12. března 2015

Přístřešek na kola

V katalogu nemáme podrobnější informace o pristresek na kola. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nabízíme přístřešky určené přímo na kola i přístřešky univerzální, které jsou určené na využití dle potřeby zákazníka. V nabídce jsou přístřešky jak vysoce . Vyrobeny jsou z hliníkových 50mm profilů pospojovaných nerezovými šrouby, takže mají všechny .

Skladová dostupnost a skvělé . Již let navrhujeme a vyrábíme parkové lavičky, zastávky, přístřešky , odpadkové koše, stojany na kola , zábradlí, zahrazovací sloupky, informační nosiče, . Elegantní přístřešek na kola nekompromisního dynamického tvaru kombinujícího. Celopozinkovaný přístřešek nejen pro kola. Chrání kola ve stojanech před deštěm a sněhem. Základní modul lze jednoduše prodlužovat přístavnými moduly.


Oplývají izolační schopností a pevnou konstrukcí,. Kombinace přístřešku na kola a kuřárny.

Přístřešek na kola se stojanem. Kam dát kola a různé sportovní náčiní? Pořiďte si praktický skladovací kontejner. Estetický přístřešek pro umístění dvoukolových dopravních prostředků.


Chcete vytvořit stání pro kola, které bude chráněno před nepříznivými vlivy počasí? Potom budete jistě kromě stojanu na kola potřebovat i vhodný přístřešek na. Mnoho způsobů využití: garáž, přístřešek na kola , přístřešek na popelnice, autobusová . Konstrukce přístřešku na kola je navržena z jeklových profilů 80×40. Obdrželi jsme grant, v jehož rozpočtu je částka na pořízení přístřešku na kola v hodnotě 49tis.


Prosím o radu zda účtovat na 0nebo na 0jako . Předmětem plnění jsou stavební práce při dobudování přestupního terminálu v ulici Janáčkova. Konkrétně jde o dostavbu zastřešení dvou . Autor návrhu: Michala Kohnová. Lokalita: v areálu MŠ u horní . Krytý přístřešek pro kola a koloběžky.


Procity ve své nabídce zahrnuje širokou škálu řešení pro uložení a zabezpečení kol nebo skůtrů ve veřejných prostorech. Roudnice nad Labem - Bezděkov.

DELTA Zahradní domek na nářadí LAURA EKO 350x3přístřešek,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky