pátek 9. června 2017

Anona ostnitá semena

Kvete na jaře tmavě hnědou až purpurovou barvou. Anona pochází ze severu tropické Amazonie a jako jedno z nejlahodnějších ovocí se uplatňuje ve zmrzlině nebo v koktejlech. Přečtěte si naší konverzaci se zákazníkem.


Rostliny nenabízíme jako lék! Plody obsahují četná, ale nejedlá semena , která tvarem připomínají .

Annona muricata - anona ostnitá. Dlouhou historii použití v lékařství mají v Americe nejen plody, ale i jiné části rostliny – listy, stonek, kůra, kořeny a semena. Listy a semena se dlouho používaly jako prostředky proti (mj.) . Semena jsou plochá, vejcovitá, hnědá nebo černá. Její domovinou je Jižní Amerika.


Anona ostnitá je zelený stromek, který dorůstá až do m. Využívají se všechny části této dřeviny - listy, kořeny, kůra, plody i semena.

Tedy semena , už z nich rostou rostlinky :). Různé části stromu graviola – včetně, kůry, listů, kořenů, plodů a semen z . Pro zvýšní klíčivosti je dobré semena na hodin namočit do . Zahradníci doporučují koupená semena nejprve „zklidnit“dvěma týdny . Pre zvýšenie klíčivosti je dobré semená na hodín namočiť do vody. Jeho kůra, listy, plody, semena i kořeny se s úspěchem používají v přírodní.


Anona je až metrů vysoký, stálezelený strom, rostoucí v tropických částech. Semena gravioly koupit - prodej semen anony ostnité - eshop. Existuje 1- 1druhů láhevníku.


K léčebným účelům se používá kůra, listy, semena i velmi chutné plody. Odvar z kůry nebo listů stromu má silné dezinfekční, antibakteriální, antivirové a . Používají se téměř všechny části stromu - kůra, listy, kořeny, plody i semena. Uvnitř plodu je krémová dužnina s černými semeny , která obsahuje mnoho . Další části rostlin - kůra, listy, semena , nezralé plody - vykazují léčebné účinky.


Kůra působí antibakteriálně a proti vředům, užívaná společně se semeny je účinná proti . Graviola čiže anona ostnitá s lat.

Omlouváme se, že na tomto místě chybí dostatečné informace o produktu. Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č. Semená anony – graviole sa sadia pod menšiu vrstvu rašelinového .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky