úterý 27. června 2017

Spa vikend

Chcete strávit odpočinkový víkend se svými přáteli, rodiči nebo jen sami se sebou. SPA víkend v lázních Bělohrad v úžasném hotelu Spa resort Tree of Life s úžasnou polopenzí. Navíc můžete využít hotelový bazén a Organic Spa zónu . Užijte si příjemný víkend podle vašich představ.


Je jen na vás, jaké procedury si ke svému SPA víkendu vyberete. Nezapomeňte si vybrané procedury před .

Cena balíčku zahrnuje: ubytování na noci ve zvoleném typu pokoje od pátku do neděle polopenze volný vstup do bazénu volný vstup do . Víkendový pobyt s volným vstupem do bazénu a relaxační zóny Exotic Spa je ideální možnost jak načerpat nové síly a cítit se skvěle. Jistotou však je, že v luxusním resortu Strom . Poznámka: Pobyt je možné realizovat od pátku do neděle. Na základě anamnézy klienta a po dohodě. Víkendový wellness program přispívá k odreagování a relaxaci – nabízíme různých kombinací procedur.


Wellness pobyt na dvě noci s polopenzí a volným vstupem do wellness a bazénu. Spa víkend v lázních Bělohrad v resortu Tree of Life si užijete podle svých představ. Akční víkendový pobyt za výhodnou cenu.

Popisy, lázeňské služby, umístění, bonusy, možnost online . Přijeďte prožít krásný prodloužený víkend do romantického prostředí jižní Moravy! Pokud jste tu ještě nebyli, jistě se budete chtít opět . Wellness víkend uprostřed krásné a čisté přírody na Vysočině. V Resortu Svatá Kateřina vás čekají masáže, zábaly, koupele, jóga, pilates či naprostá relaxace. Ozdravný wellness víkend : bolesti zad.


Customer rating, guarantee of the lowest price. Jupiter Spa Víkend - Lázně Jupiter Bechyně. Exkluzívnym miestom pre oddych a relax je wellness centurm Jasmine Spa. Klenotom hotela je reštaurácia.


Romantický wellness víkend pro dva v hotelu Augustiniánský dům. Ubytování Moravský Kras - Hotel Panorama - wellness víkend a pobyty, Blansko, Jižní Morava. Toužíš zažít dosud nepoznaný pocit dokonalé relaxace? Užij si příjemný víkend podle tvých představ.


Ponuky pre kategóriu Víkend pre dvoch na Zlavomat. Luxusní prodloužený víkend. Nabídka lázeňských pobytů a wellness pobytů ve vybraných lázeňských domech, které se nachází v Bechyni.


Priuštite sebi i svojim voljenima vikend bez stresa i opustite se u smirujućem okruženju Dubrovačkih Vrtova Sunca. Nudimo vam veliki izbor holističkih tretmana .

Představujeme přehled hotelů a penzionů nabízející wellness pobyty a spa. Využít wellness pobyty můžete pro dva na týden i víkend. Jedete si odpočinout, chcete odložit starosti, potřebujete změnu… Vyberte si relaxační wellness pobyt pro . SPA VÍKEND 2x ubytování 2x polopenze formou bufetu.


Progravolný vstup do hotelového bazénu, volný vstup do zóny Organic Spa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky