čtvrtek 29. června 2017

Lesklokorka lesklá prodej

Mycomedica Reishi - lesklokorka lesklá Bio prášek 1g. Nabízíme vám vzduchotěsně balené sušené plátky Ganoderma lucidum neboli lesklokorky lesklé , zvané též v tradiční čínské medicíně Reishi Ling Zhi. Sušená reishi ( lesklokorka lesklá ) je vhodná pro výrobu odvarů či tinktur. Obsahuje účinné látky v přirozeném poměru zdrojové houby. S bonusem kapslí lesklokorky ZDARMA.


Matečnou rostlinou je lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum).

Sušené plátky houby Reishi Ling Zhi ( lesklokorka lesklá , ganoderma lucidum). Sadba lesklokorky, varný sáček ( např. na tlačenku). Drobný prodej a osobní převzetí je možné ZDE. V poslední době se internetem šíří nespočet produktů doplňků stravy z této zázračné houby. Je však téměř nemožné si být jist, zda opravdu obdržíte deklarovaný . Cena 14Kč (EUR ) . Archiv LESKLOKORKA LESKLÁ – známá pod názvem reishi ( Ganoderma lucidum ) Balení 2g VIDEO o lesklokorce LESKLOKORKA LESKLÁ – známá pod ná.


Reishi je jedním z nejceněnějších léčiv tradiční čínské medicíny. Je unikátem, který je jakýmsi přirozeným přírodním .

Lesklokorka lesklá - Reishi - učinky, čaj, tinktura, kapsle. Tato firma se zabývá pěstováním a prodejem lesklokorky lesklé - Ganoderma lucidum. Hodně z nás ví, že tato houba je Královnou léčivých . V lékařských publikacích se. Jenže mi to přišlo jako docela fajn byznys a tak jsem se zapojil do toho prodeje. Léčivé byliny - reishi plus lesklokorka lesklá houba, nabídky - prodám, prodej , inzerce.


Medicinální houby používá tradiční čínská medicína již tisíce let. Reishi využívá tradiční medicína díky jejímu vysokému obsahu . Jako elixír života působí lesklokorka lesklá (japonsky rei shi = reishi, latinsky ganoderma lucidum = polyporus lucidus). Prodej tohoto produktu byl již ukončen.


Léčebné využití hub v historii a dnes. Užívané druhy, jejich obsahové látky. Z osobního víceletého dovozu a prodeje nejkvalitnějších francouzských přípravků vím, že je . Latinsky se tato houba jmenuje Ganoderma lucidum, česky lesklokorka lesklá. U nás roste poměrně zřídka v listnatých lesích teplých oblastí.


Reishi, je u nás známá jako lesklokorka lesklá. Houba nesmrtelnosti, tak se např. Její účinky byly v tradiční čínské .

Nejedláříše Fungi - houby třída Agaricomycetes - stopkovýtrusé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky