úterý 20. června 2017

Neviditelný obrubník akce

Umožňuje snadno od sebe oddělit . AKCE platí pouze do vyprodání zásob. Při zakoupení ks neviditelného obrubníku GARDEN DIAMOND JUNIOR metrů zaplatíte . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Koupit nebo jsou to vyhozené.

Teď jsme kupovali v akci v Penny, ale ten lem je dost tenký oproti tomu, co vidím tady v odkaze. AKCE : připravili jsme pro Vás lákavé DÁRKY při nákupu neviditelného obrubníku. Neviditelné plastové obrubníky.


Zatravňovací tvárnice Guttagarden. Zahradní neviditelný obrubník , plastová palisáda Border metrů. Obrubníky , schody a systémy zdí a zídek koupit o objednat u OBI. Skryté obrubníky , minipalisády, plastové obrubníky za trvale nejnižší ceny. Délka obrubníku je 100cm, šíře je 8cm a výška 5cm.


Jistě Vás napadne otázka, proč neviditelný?

Jak to asi vypadá a funguje? Pojďme si spolu tuto záhadu rozluštit. S jeho pomocí je možné libovolné. Všestranně využitelný univerzální plastový obrubník s mnoha přednostmi.


Ve vaší zahradě dokonale oddělí plochy s odlišným povrchem. Vedle klasických betonových obrubníků nově nabízíme i moderní „ neviditelné “ obrubníky z plastu. Jejich hlavní schopností je čistě, . KOTVÍCÍ KOLÍK PVC (200x24mm) pro neviditelný obrubník AKCE. Skvělý pomocník při úpravách a budování zahrad. Je-li jednou z oddělovaných ploch trávník, uložíme neviditelný obrubník konstrukční částí . Kotvení neviditelného obrubníku se provádí jednoduše, pomocí těchto hřebů.


Na jeden metr jsou potřeba cca hřeby. Plastové kolíky pro pevné ukotvení . PLASTOVÉ FORMY na beton a podobné materiály - zakázková výroba. NEVIDITELNÝ OBRUBNÍK - pomocník do každé zahrady.


Obrubník Junior - Obrubník Garden Diamond JUNIOR je MENŠÍ. Ideální řešení při rozdělování dvou ploch v zahradě. Snadná, rychlá, levná a čistá montáž.

Maximální odolnost a spolehlivost. Je to skvělý pomocník při úpravě a budování zahrady, kde chceme oddělit . Velká JARNÍ AKCE SLEVA. S neviditelným obrubníkem zůstanou ladné linie vašich záhonů tak jak si je přejete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky