úterý 20. června 2017

Luhacovice bazen

Městská plovárna Luhačovice. Nabízíme m dlouhé koupaliště se čtyřmi dráhami, zážitkový bazén se skákacím zálivem, . Najdete u nás minerálních pramenů a každý je jiný. K dispozici je také nepřetržitě otevřená recepce a zdarma.


Bazén , whirlpool, Kneippův chodník, saunový svět (parní, bylinková, solná, finská sauna a laconium), použití ochlazovacích sprch, ledové studny, relaxačních . Hledej koupaliště nebo bazén.

Vstup do bazénu je pro ubytované hosty zdarma! Z bazénu se nabízí vyjít. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u . V našem aquacentru můžete využívat hotelový bazén , saunu, whirlpool, odborné masáže (medical wellness). K relaxaci poslouží venkovní slunečná terasa. Pro uvolnění těla i mysli je Vila Terra vybavena komorním wellness centrem, jehož součástí je bazén s protiproudem, vířivka pro osob s masážními tryskami,. V ceně máte vstup do vyhřívaného bazénu, .

Spa Hotel Libverda - Hotel . V hotelu Augustiniánský dům je wellness centrum harmonicky řešeným prostorem. Aquapark tvoří plavecký bazén , bazén s vodními atrakcemi – houpací bazén , divoká řeka, masážní lavice, vodní skluzavky, tobogán, šplhací síť, lezecká stěna a . Hotel Vyhlídka nabízí příjemné ubytování v Luhačovicích. LÁZEŇSKÝ LÉČEBNÝ DŮM PRAHA. Hotely, wellness, vily, penziony Luhačovice.


Sezónní slevy a last minute. Lázně vděčí za svůj věhlas především minerálním pramenům. Jediné kryocentrum ve Zlínském kraji, kromě toho bazén , sauny a masáže v hotelu Harmonie v Luhačovicích. Nechte se hýčkat, zahoďte a starosti a odpočívejte.


Luhačovice jsou čtvrté největší lázně v Česku a největší na Moravě. Vyberte si z naší nabídky wellness hotelů a lázeňských pobytů v Lázních Luhačovice. Návštěvníci zde mohou využít nerezový plavecký bazén , dětský bazén a zážitkový bazén s . Wellness hotel Augustiniánský Dům v Luhačovicích pro Vás nabízí moderní a luxusní ubytování s wellness centrem přímo v hotelu.


V centru Luhačovic najdete krytý bazén. Silvestr v Luhačovicích = záruka . Za účasti první dámy republiky, politiků, architektů, realizátorů stavby a dalších významných hostů byla 26.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky