středa 28. června 2017

Koupání brněnská přehrada

Aktuální kvalita vody na Brněnské přehradě. Informace o čistotě i teplotě vody a možnostech koupání v Brněnské přehradě. Fotografie a další info z Prýglu . Mnoho míst vhodných ke koupání , většinou travnaté pláže.


Pravidelná lodní doprava v letních měsících, místa na koupání. Více informací o možnostech grilování na plážích Brněnské přehrady naleznete.

Po problémech s výskytem sinic, kdy byla možnost letního koupání silně omezena, . Brněnská přehrada nabízí příjemné prostředí ke koupání a rekreaci. Je zde půjčovna lodiček či možnost plavby lodí a poblíž jsou také kempy s možností. Datum, Hodnocení, Teplota, Průhlednost.


Zdroj: Státní zdravotní ústav, Krajské . Travnaté pláže, koupání na několika místech, pokud zrovna. Přehrada je velmi oblíbeným místem k rekreaci. Najdeme zde břehy plážového charakteru, ale . Pláž Rokle na Brněnské přehradě nabízí nepřeberné množství aktivit od koupání přes provozování různých druhů sportů, dětské hřiště až po výlety na hrad .

Na Brněnské přehradě je všude voda na třetím stupni z pětibodové škály. Hodnotíme její kvalitu jako zhoršenou, koupat se v ní nicméně dá,“ . Povrchové vody využívané ke koupání. Pětice míst na přehradě hlásí, že koupání v . Podle hygieniků se lidé mohou koupat bez obav ve všech nádržích v přírodě, zvážit by měli pouze plavání na Brněnské přehradě.


Hygienici ale zatím koupání nezakázali, čekají na výsledky . Voda tam totiž začala zelenat. V okolí Brněnské přehrady je rozeseto velké množství rekreačních chat, . Kozí horka - vyhledávaná lokalita pro koupání , velké pláže, dobrý přístup k vodě, mírné . Sokolské koupaliště neboli Sokolák leží na levém břehu Brněnské přehrady , nedaleko místní části Brno-Kníničky. Vyplývá to z měření Krajské . Nesrovnatelně lepší než koupání v Brněnské přehradě je koupání v lomu vedle nádraží v Blansku. Pokud vám tedy nevadí, že vám hnedle u . BRNO – Koupací sezona na Brněnské přehradě končí optimisticky. Přestože Brno zažilo v posledních dnech tropická vedra, sinice letos plavce neohrozily.


S tropickými venkovními teplotami začala opět po roce ožívat sezona na brněnské přehradě. Kromě opalování a koupání lidé stále častěji .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky