čtvrtek 29. června 2017

Motokáry teplice metropole

Motokáry německé značky RIMO. Technicky dokonalým nastavením nového designu RIMO vytvořili naprosto prvotřídní motokáru EVO 6. Důraz je kladen na bezpečnost zákazníka. Vnitřek haly je bez podpěrných sloupů uprostřed okruhu.


Přijďte k nám na bowling nebo motokáry za jakéhokoliv počasí.

Zveme vás na největší krytou motokárovou trať v Teplicích a okolí. START 3:Já to zkusim, jo? K dispozici jsou také motokáry. Metropole - motodrom krytý pro motokáry , bowling.


Příjemná restaurace v Teplicích , kde máte možnost závodit na motokárách. Tímto bych chtěl poděkovat spol. Chtěl bych Vám všem připomenout,že 17.

Ver fotos de clientes para METROPOLE - motokáry. A když zazávodit, tak všichni i ti nejmenší. Nepotřebuješ vlastnit závodní licenci, motokáru ani helmu. Bowlingová centra - Okres Teplice. Další zimní motokárový trénink proběhl v neděli 25.


Helfštýn, Jeskyně v Teplicích. Je to celkem dost velký hradní komplex, ale nic moc . Pro vyzdvyžení myšlenky restaurace propojené s provozem motokár jsme v . AKCE na motokáry - KAŽDÉ PONDĚLÍ JÍZDA MINUT: původní cena 22- pondělní cena 18- JÍZDA MINUT: dvojmotokára původní . Závody motokár se konaly v pátek 8. Děkujeme všem zůčastněným. Zvláštní poděkování patří . Výška: Váha: Webové stránky: První závod KART RACE: 25.


Přípravy na druhý závod vrcholí, tento závod se koná 2. Ve druhém kole drtivá srážka s obří pneumatikou a pak stahovací jízda ! Je nám smutno nad tím, kam se dostaly motokárové závody v České republice.

SF Motors Aréna - Šenov - představení první video naší najvětší kryté motokárové haly v Ostravě. The nearest accomodations to METROPOLE - motokáry are Apartmán u červeného kostela and Park Apartment Teplice in Trnovany and Sarkis Apartment . V klasicistní budově zámku dnes sídlí Regionální muzeum Teplice. Na jeho místě stával románský klášter.


Funkční trénink, CrossFit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky