čtvrtek 8. června 2017

Zakrytí bazénu na zimu

Dobrý den, máme kruhový bazén Mountfield průměr m zapuštěný do země - nad zemí zbývá asi cm. A řešíme problém, jak zakrýt bazén na zimu. Odpuštění vody je nutné tak jako tak, déšť i tající sníh nesmí přeplnit bazén , mohl by dojít k přelití hladiny.


Nevím jak u nadzemních (já je zavrhuji), u zapuštěných . Jak a kde lze pořídit zimní zakrytí nebo zastřešení bazénu.

Kdy a kde jsou zimní akce a zimní slevy od výroby Poolor. Jak se různá zastřešení chovají v zimě ? Ahoj, rádi bysme letos opravdu zakryli nadzemní bazén na zimu. Máme tlustou fólii s okama po obvodu.


Těma jsme protáhli drát a napínákem . Zimní plachta slouží na zakrytí bazénu na zimu. Zakrytí bazénu na zimu zjednoduší jarní údržbu a ochrání povrch bazénu.

Doporučuje i zakrytí bazénu na zimu , které zabrání napadání nečistot a zpomalí množení bakterií a řas. Na jaře pak bude podstatně snazší . Nejen k tomuto účelu se dají použít na zakrytí bazénu různé kryty nebo zastřešení. Otázka vypouštění vody na zimu záleží především na doporučení výrobce.


Na závěr předzimní přípravy bazén zakryjeme neprůhlednou plachtou, která . Ukázka zakrytí nadzemního bazénu v zimě a odolnost řešení vůči sněhu, jak vydrží. Bazén zakrytý zimní plachtou je na jaře jednodušší vyčistit a zprovoznit. Při nákupu zimní plachty na bazén je třeba vzít v úvahu upouštění bazénu na zimu , . UNIVERZÁLNÍ BEZPEČNOSTNÍ PLACHTA NA LÉTO I ZIMU. Například i proto, že se na zimu prakticky z žádného moderního bazénu. Na zakrytí zapuštěného bazénu použijte speciální zazimovací plachtu typu kris-kros.


K zakrytí venkovního bazénu můžete používat solární plachtu, která bazénovou vodu nejenže ochrání před nečistotami, ale také ji částečně ohřívá sluneční . Pokud máte na zahradě vlastní bazén , je na čase začít řešit jeho zazimování. Mimo jiné je třeba vyřešit i otázku, čím bazén na zimu zakrýt. Zazimování bazénu by mělo proběhnout v době, kdy se minimální noční teploty.


Ani příprava bazénu na zimu však není nic obtížného.

Pokud máte u bazénu jakýkoli navíjecí systém zakrytí (plachtu, roletu) je nejlepší ji přes zimu odmontovat a uschovat nebo alespoň zakrýt. Představujeme Vám převratnou novinku pro zimní zakrytí bazénů. Prodlužuje koupací sezonu až na měsíců v roce a během zimy účinně. Na závěr je správné bazén zakrýt zimní plachtou, která bude vodu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky