čtvrtek 1. června 2017

Ubytování aqualand moravia

Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování.


Aqualand Moravia - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.

Pro naše ubytované hosty sleva 1Kč. Nechte se vtáhnout do děje a užijte si pobyt v hotelu AQUALAND INN, jediného…. Aquapark nabídne až druhů služeb, typů saun, . Koupání v Aqualandu Moravia včetně ubytování.


Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Vyber Si z Největší Nabídky až Ubytování. Rezervace ubytování Hned u Majitele (i Telefonicky). Garantovaně Nejnižší Cena.

Všem ubytovaným klientům nabízíme možnost 10-ti procentní slevu na vstup do Aqualandu ! Připraveno je pro Vás na různých . Naše ubytování Pasohlávky leží pouhé 3km od nejmodernějšího aquaparku AQUALAND MORAVIA. Každý z ubytovaných od nás navíc obdrží slevový . Vyberte si ubytování na chatě z našeho katalogu v dosahu Aqualandu Moravia. Akční nabídka od slevomat. Ubytování ve dvou- až čtyř-lůžkových pokojích přímo na břehu. V ceně ubytování máte i neomezený vstup do Aqualandu Moravia.


Lidé budou moci využít i různých nabídek a slev, které . Restaurace a bar Blízko Aqualandu Moravia. CK PÁLAVA RESORT UBYTOVÁNÍ V PASOHLÁVKÁCH. Vás ubytování v našem rodinném penzionu pod Pálavskými vršky, těšit se. X CELODENNÍ VSTUP DO AQUALANDU MORAVIA PRO OSOBY.


Apartmány - ubytování na soukromém pozemku vedle kempu ATC Merkur Pasohlávky,. Součástí ubytování bude i neomezený vstup do zábavní či relaxační části Aqualandu Moravia. V plánu jsou speciální nabídky pro hosty, .

Na vstup do „ Aqualandu Moravia “ poskytujeme našim hostům slevu z ceny vstupenky. Kupony obdržíte na recepci hotelu při nástupu na . Ubytujte se u nás a získejte tak SLEVU na vstupu do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky