úterý 6. června 2017

Plastová skluzavka pro děti

Dětská plastová skluzavka pro malé neposedy s podobou dinosaura. Téměř v každém městě nebo vesnici dnes najdete dětské hřiště, kde se můžou vaše děti vyřádit. Máte ale čas tam s nimi chodit? Podívejte se na naši nabídku . Cubs plastová skluzavka modrá Skladem ks.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Plastová skluzavka pro prima zábavu na zahradě, nebo u vody. A co takhle pořídit dětem plastovou. Rozzařte ty svých dětí a vyberte jim skluzavku na hriste-piccolino. Nosnost 1kg Vám zaručuje, že se nemusíte bát o bezpečí vašich dětí. Ahoj, chtela bych koupit plastovou klouzacku mrnousovi.


Taky bych chtela koupit skluzavku. Hledáte krásné a kvalitní skluzavky pro děti ?

V našem e-shopu nabízíme nádherné skluzavky různé délky s krásnými dětskými motivy, skluzavky s vodou,. Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her. Bočnice s madly a mohutné.


Tato zábava pro malé děti je jednou z nejvyhledávanějších atrakcí na dětských hřištích nebo v . Ahoj maminky,chtěla bych pořídit venkovní skluzavku nebo metry. Potom to vyzkoušely děti , bylo vše v pořádku, tak jsme podepsali, zaplatili a odjel . Zahradní centrum Pro děti. Skluzná plocha je dlouhá 1cm.


Kvalitní a robustní skluzavka. Ideální doplněk k pískovišti i menšímu bazénku. Chybí dětem na zahradě jejich oblíbené hřiště? Vytvoří úsměv na tváři každého dítěte. Produkt není momentálně k dispozici.


Malá skluzavka v designu Dinosaura zelená. Rozměr skluzavky 115×91×5×68. Vyrobeno z kvalitního plastu v EU. Lehce ji přemístíte a zároveň je stabilní a pro menší děti bezpečná také díky zaobleným rohům.


Po připojení hadice stříká voda.

Ve více barevných provedeních. Obdržíte náhodný výběr zboží dle aktuální . Je vybaveno dvěma víky, které se po otevření promění v lavičky pro děti. Velká plastová skluzavka JUMBO je určena pro děti od let, její nosnost je kg. Stabilní skluzavka pro malé děti od roku se skluznou plochou… 8Kč Kč s DPH.


Klouzačka plastová Junior v designu Ledového království.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky