pátek 9. června 2017

Pozinkované brány

Branky a brány 3D pozinkované. Plotové brány EXKLUSIV pozinkované - Ploty-brany. Pozinkované pletivo výšky 180cm, oko 40x40mm.


Horoměřicích, ručně otevíraná brána Savan 360x125cm, oplocení výšky 125cm o oku 50x50mm. Samonosná pojezdová brána - výplň pozinkovaný panel, oko 50x20 drát 5mm. Parametr průjezd: první údaj označuje šířku průjezdu, druhý údaj celkovou .

Dvoukřídlá pozinkovaná branka. Nabízíme pozinkované a hliníkové samonosné posuvné brány , křídlové brány a branky. Vyrábíme a montujeme sekční, průmyslové a rolovací vrata i kované, . Obsahuje – dva nosné vozíky pozinkované x mm, . Ako nosné stĺpiky sú požité jekly . Firma Boppe dodává - ploty, pletiva, oplocení, brány , branky, levné ploty,. Nabízíme pletivové ploty pozinkované nebo pozinkované a poplastované pro různé . Stĺpiky určené hlavne na uchytenie vedenia brány či dorazových komponentov.


Môžu však byť použité i na iný účel ako klasické stĺpiky.

Polohovatelné panty pro použití s bránou nebo brankou. Panty pro branku pozinkované vhodné pro čep mm, se závitovou částí pro přesné donastavení. Predám úplne novú samonosnú kovanú bránu bez motora , dĺžka m, výška m, zadný plech, pozinkovaná , 3x polyuretanový nástrek, bránka šírka m, . Dodáme zahradní branky a zahradní brány pro váš plot. Vybírejte branky a brány do oplocení pozemku, zahrady, rodinného domu či sportovního areálu.


Bavolet pro brány a branky pozinkovaný (Zn) rovný - koncový pravý - Bavolet Zn na křídlo branky, brány ,rovný, koncový pravý. Nacházíte se na: Úvod Vjezdové brány Vjezdové brány samonosné. Specializovaný obchod DSTechnik. SBAuto - pozinkovaná s pohonem. Parapety jsou vyrobeny z kvalitního ocelového pozinkovaného plechu.


Povrchově jsou upraveny polyesterovými barvami. Dodávány jsou v ochranné fólii. Domovní branky, pojezdové brány jsou součástí oplocení vašeho domu. Navrhujeme, vyrábíme a realizujeme robustní pozinkované brány a branky.


Popis: Prodám pozinkovanou dvoukřídlou bránu , jako . Brána pro oplocení, pozinkovaný povrch, komplet včetně všech komponent potřebných pro montáž, zamykání na visací zámek Ploty Pilecký. Bránu možno připravit pro svépomocnou montáž dřevěných výplní a to jak. CENÍK POZINKOVANÝCH RÁMŮ BRAN křídlové brány Zámečnictví Zdeněk .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky