pátek 23. června 2017

Prodám elektrický gril

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Můžete péct ryby, maso, zapékat pokrmy, grilovat, toustovat, . Možnost plného otevření (barbecue) nebo použití jako kontaktní gril. Princess, je málo používaný, jako nový, vše je plně funkční a nic nechybí. Elektrický venkovní gril velký, gril na uhlí a stánek.

Při rychlém Jednání možná sleva. Grilovací plocha o rozměru 32x25cm, nepřilnavý povrch, desku lze . Automatické otáčení špízů a válečků. CLATRONIC ke grilování a zapékání. Zařazeno v těchto kategoriích.


Prodám elektrický grill značky ECG SG 160. Možno nastavit až stupňů intenzity grilování. Vhodné do bytů, na balkón.

Předání osobně na trase Praha až Slapy či zaslání . Důvod prodeje: přestěhování do . Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání. CB srl GRIL NA GYROS IR 4- ELEKTRICKÝ Doprava zdarma. Kč bez DPH (7- s DPH) . Senzor měření tloušťky Velmi kvalitní elektrický gril od renomovaného výrobce . Prodam tefal gc 702d optigrill.


Pracovní plocha grilu je 30x20cm. Gril byl použitý asi třikrát. Je velmi pěkný , nepoškozený. Predam plynovy gril Campingaz Rancho. Cena s 10kg propan butanovou bombou.


Neľahkú sezónu má za sebou Denis Baumgartner. Na jej začiatku odišiel zo Sampdorie Janov na hosťovanie do treťoligového Livorna. NAMI: Rusi predstavili moderný 4-valec.


Limit sa okrem toho rozšíril aj na ľudí, ktorí dostávajú . Víťazom prvej z trojice alpských skúšok 105.

Tour de France sa stal po sóle Francúz Julian Alaphilippe z tímu . V nemocniciach a ordináciách sa stretnete s rôznymi úhradami. Ktoré treba zaplatiť a ktoré nie? Na ikonický SĽUK spadajúci pod rezort kultúry si posvietili vládni audítori.


Taliansku hlavným vstupným miestom pre migrantov prichádzajúcich do Európskej únie cez Stredozemné more. Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v nedeľňajšej 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky