pátek 30. června 2017

Dětská skluzavka

Kvalitní dětská skluzavka značky MONKEY´S HOME s přípojkou na vodu je vyrobena z pevného plastu. Přídavnou skluzavku lze umístit k většině dětských hřišť . Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA! Dětské skluzavky patří k nejoblíbenějším doplňkům pro dětská hřiště.


Dětská dřevěná hrací věž se skluzavkou. V nabídce máme jak dětské skluzavky certifikované pro soukromé účely, tak i laminátové . Se svou ​​metru dlouhou plochou na klouzání . Další slevy pro kluky a pro holky na .

Tato překrásná skluzavka s oblíbeným motivem pohádky FROZE se rozhodne stane jednou z nejoblíbenějších zábav pro Vaše dítě! Nemají se vaše děti kde vydovádět? Chcete je mít při dětských hrátkách na očích ? Potom je naše dětská skluzavka z tvrdého plastu přesně tím pravým pro vás a . Nosnost 1kg Vám zaručuje, že se nemusíte bát o bezpečí vašich dětí.


K výrobě dětské skluzavky bylo použito odolného plastu . Ke skluzavce je možné připojit hadici a udržovat klouzací část mokrou. Tato zahradní skluzavka je splněným dětským snem. Děti si zde budou hrát celé hodiny.


Toto dětské hřiště je určeno pro . Skluzavka má i basketbalový koš. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Parádní dětská skluzavka s hladkým přistáním je pro všechny dětičky super zábava. Když venku prší a do parku se nedostanete, můžete dětem dopřát skluzavku . Rozzařte ty svých dětí a vyberte jim skluzavku na hriste-piccolino.


Splňuje bezpečnostní certifikát EN 71.

Ideální nástupní výška je cca 1cm. Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky